CHRIS HEMSWORTH:

Moj brat je još premlad za brak

12.04.2012 u 14:00

Bionic
Reading

Chris Hemsworth, australski glumac kojeg znamo iz filma 'Thor' i stariji brat Liama koji u filmu 'Igre gladi' glumi Galea, kaže da ne vidi u skorijoj budućnosti vjenčanje svog 22-godišnjeg brata i Miley Cyrus (19)

'Pa oni imaju svega 20-ak godina! Priče o zarukama i vjenčanju su sulude. Još su djeca. Zbilja ne vidim njihov brak tako skoro. No zapravo ne želim pričati o tome u javnosti. Najbolje je pitati njih dvoje. U svakom slučaju, premladi su za brak', rekao je Chris.

Liam je već gotovo tri godine u vezi s nekadašnjom teen zvijezdom koja se proslavila ulogom u TV seriji 'Hannah Montana' zgrnuvši milijune dolara.

Mladi su se upoznali na snimanju filma 'The Last Song', a iako se dobro slažu, Liam je izjavio da još ne planira obitelj i brak.

'Želim imati obitelj i djecu, no to je u daljoj budućnosti. Zasad se planiram posvetiti karijeri', izjavio je nedavno Liam. Mladi glumac istaknuo je kako mu jako puno znači podrška obitelji.

'Okružio sam se pozitivnim ljudima u koje imam povjerenja. Blizak sam s članovima svoje obitelji. Odlično se slažem s braćom i roditeljima', rekao je Liam.
 
Glasine o zarukama i vjenčanju potaknula je sama Miley noseći prsten ukrašen dijamantom koji zbilja izgleda kao zaručnički. 

No Miley je brzo odbacila tvrdnje o zarukama i vjenčanju.
 
Inače, Miley je odlučila stesati tijelo pa je možemo vidjeti kako redovito vježba, a promijenila je i način prehrane. Sve to dalo je rezultate pa pa mlada pjevačica i glumica izgleda bolje no ikada.