Reserved

Modno viđenje generacije Z

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Limitirana Reserved RE.DESIGN kolekcija svojevrsno je remek djelo predstavnika generacije Z

Jedinstvena u svakom pogledu, kolekcija RE.DESIGN prva je kolekcija u Poljskoj, nastala suradnjom Reserveda i dvanaest kreativnih predstavnika generacije Z koji su aktivno sudjelovali u svakoj fazi stvaranja da bi u konačnici postali njezini ambasadori.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Generacija Z je zasigurno prva generacija koja se ne sjeća vremena bez interneta. Za njih je uporaba tehnologije njihova svakodnevna stvarnost na koju se ne trebaju privikavati. Dok su starije generacije o kreativnosti učile na satu, generacija Z zahvaljujući stalnom pristupu ogromnoj količini informacija i okruženja u kojem su odrasli, dobiva stalni protok nadahnuća zahvaljujući laganom pristupu svemu što ih interesira pa nije ni čudo što predvode u zavidnoj aktivnosti i kreativnosti.

Upravo je ova limitirana Reserved RE.DESIGN kolekcija zbirka njihovih fascinantnosti i ukusa, svojevrsno zrcalo u kojem jasno vidimo pravu prirodu ove generacije. Beskompromisni, otvoreni i odvažni, kod njih nema govora o ograničavanju na jedan stil ili estetiku. Sukladno tome RE.DESIGN 2021 okuplja sve vrste trendova: od ulične odjeće do kućne radinosti s ključnim fokusom na autentičnost. Kolekcija je početak akcije planirane u većem opsegu koja će pod posebno izrađenim hashtagom #PolishGenZ okupljati zajednicu zanimljivih predstavnika generacije Z.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ženska se linija oslanja i podsjeća na prošla desetljeća. Vintage uzorci s malo šarenih pletiva i originalnom grafikom popraćeni su veselom paletom boja. Siluete ostaju uz tijelo, s naglašenim ili malo višim strukom, a dominiraju lepršavi krojevi - suknje u trapez, hlače sa zvonolikim nogavicama ili duže haljine A kroja. Tu su i sportski elementi, poput ružičaste trenirke ili pletenog kompleta s kratkim tajicama.

Muške se siluete usredotočuju na opušteni pristup uličnoj odjeći s patchwork rješenjima, vintage inspiracijom i vječnim klasicima. Boje kolekcije blago su prigušene; smeđu, sivu i crnu prate dimno ružičasta i traper plava uz dodatke grafičkih naglasaka.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sezona je za ovu kolekciju relativan pojam - priznaju dizajneri kolekcija, sažimajući suradnju s generacijom Z. Njihova se garderoba ne dijeli na ljetnu i zimsku, nose ono što osjećaju, čak i kad bi vrijeme sugeriralo drugačije. Zbog toga kolekcija uključuje mnogo vanjske odjeće dizajnirane za upotrebu tijekom cijele godine jer Gen Z ne voli sezonalnost već radije gleda u budućnost!

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije RE.DESIGN dostupni su na www.reserved.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!