VRIJEDI IH ISPROBATI

Modni znalci složni: Ako ste ludi za crnom, onda ćete lako nositi i ovih šest boja

24.10.2019 u 06:32

Bionic
Reading

Iako se odjevni komadi u crnoj ili bijeloj boji s lakoćom mogu nositi i stilizirati, postoji nekoliko boja koje su, prema riječima modnih znalaca, podjednako jednostavne za nošenje

Šumski zelena boja

Ne samo da se savršeno stapa s tipičnim odjevnim kombinacijama u neutralnim bojama, šumski zelena boja nadopunjava i druge nijanse, a savršen primjer tomu je stajling Monikh Dale, poznate street style zvijezde koja je potpuno zeleni outfit istaknula svjetlucajućom torbicom i smeđim baršunastim sandalama.

Bež boja

Ako u vašoj kolekciji u ormaru uglavnom dominiraju tamni odjevni komadi, bež boja bez prevelikih riskiranja predstavlja idealan ulazak u svijet nošenja boja. Riječ je o klasičnoj nijansi koja je u stanju podići neutralne odjevne kombinacije i učiniti ih dinamičnijim.

  • +29
Baloneri Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Boja burgundca

U odnosu na mnoštvo nijansi crvene, sestrinska boja burgundca pokazala se znatno pristupačnijom i jednostavnijom za stiliziranje, a da pritom ne ostavlja pretjerano dominantan dojam.

Boja jorgovana

Dok je prije nekoliko godina bilo nejasno hoće li boja jorgovana biti kratkotrajni trend ili će se ipak duže zadržati na modnoj sceni, u ovom trenutku postala je gotovo neutralan odabir. Bilo da se radi o topovima, vestama ili jaknama, čini se kako posljednjih mjeseci svaki komad izgleda bolje u boji jorgovana i, na sreću, dobro se slaže sa svime.

Mornarski plava boja

Ako vas je ikada itko uvjerio da tamnoplava i crna boja nisu najbolji modni spoj, razmislite ponovno. Osim s ovom (ne)bojom, mornarski plava boja izvrsno će se uklopiti u kombinaciji s drugim neutralnim bojama. Modni eksperti savjetuju da kupite mornarskoplavi komad koji obično kupujete u crnoj boji, poput hlača ili kaputa, i uvjerite se koliko će unaprijediti vaše svakodnevne odjevne kombinacije.

Boja devine dlake

Boja devine dlake jedna je od onih nijansi koja, osim što se dobro stapa s većinom boja, čini da bilo koji modni komad djeluje skupocjeno. Savršena za jesenske komade, poput kaputa i džempera, boja devine dlake predstavlja logičan odabir ako želite razbiti potpuno crne kombinacije.