top krojevi

Udobnost je i dalje na cijeni, a ovi modeli traperica nalaze se na listi najpoželjnijih

23.11.2021 u 13:00

Bionic
Reading

Udobnost i ugodnost nošenja obilježili su modu posljednjih gotovo dvije godine, a taj trend nije zaobišao niti traperice. Uske modele zamijenili su šire i znato udobnije traperice, a ova četiri trenda traperica vladat će narednom sezonom

Traperice su osnova ležernog, dnevnog stajlinga, a sa udobnošću kao važnim kriterijem ova četiri modela posebno se ističu kada je riječ o vladajućim trendovima.

Već u na modnim pistama kod predstavljenimh modela na proljeće i ljeto 2021. godinu jasno se moglo vidjeti kako su udobni modeli i dalje itekako na cijeni. Trendi udobni modeli još su širi i višeg struka, a uz njih slobodno možete zaboraviti na trenirke i u svakoj prilici izgledati ležerno i vrlo chic.

  • +30
Traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Umjesto skinny modela, nosit će se traperice ravnog kroja

Ako volite skinny traperice uskog kroja, isprobajte pripijene, ali udobnije traperice ravnog kroja . Bezvremenski model ide uz sve i odlično pristaje svakome, bez obzira na dob. Sigurni smo: barem jedan par s ovom siluetom naći će mjesto u vašem ormaru.

Boyfriend traperice zamijenit će široki modeli traperica

Za sve one koji vole nositi boyfriend traperice (šire krojene na bedrima, ali opet uže na dnu nogavica), postoji još udobnija opcija za naredne mjesece: hlače širokog kroja. Savršeno se prilagođavaju obliku tijela, sjajno pristaju na bokovima i u struku, a prema dnu se kroj šiti što izdužuje siluetu u cjelini.

Zaboravite na poderane traperice i bacite oko na modele sa zakrpama

Za sve one koji se vesele povratku modnih trendova iz 1970-ih, umjesto poderanih traperica tu su modeli u patchwork stilu. Nogavice su lepršave, a razni umetci ili zakrpe stvaraju živahne kontraste između svijetlog i tamnog trapera. U slučaju da je ovaj stil obožavate i na suknjama, Alberta Ferretti i Celine imaju sjajne prijedloge.

Tamnoplave traperice ustupaju mjesto modelima savršeno plave boje

Indigo plavi ton traperica je klasičan, no nova sezona donosi promjene te sada na modnu scenu nastupaju traperice prilično izblijedjele plave nijanse. Predstavljajući još jedna vrstu klasike, bilo da se radi o čistim svijetlim i srednje plavim nijansama, ovaj stilom jednako je postojan.