SEZONSKI ADUTI

Dominiraju stajlinzima modnih ovisnica: Ova četiri modela hlača definitivno su najpoželjnija

14.12.2021 u 15:20

Bionic
Reading

Sve one dame koje nisu ljubiteljice nošenja haljina i suknji u hladnim mjesecima došle su na svoje jer police trgovina ove sezone vrve raznolikim modelima hlača za svačiji ukus i stil, a pojedine verzije pokazale su se posebno popularnim u svijetu modnih ovisnica s Instagrama

Pletene tajice zamijenile su pletene hlače

Prošlogodišnje sezone jesen/zima bilo je teško ne primijetiti trend pletiva koji je uzeo zamaha i postao sastavnim dijelom brojnih komada, pa tako i hlača. I dok su protekle godine u duhu globalne pandemije modne ovisnice obožavale nositi opuštene hlače od pletiva kao alternativu nošenju trenirki, ove godine stvari su postale 'uže'. Pletene tajice u paru s predimenzioniranim komadima poput kaputa sada su više nego česta pojava u stajlinzima modnih ovisnica, a podjednako su udobne.

Hlače visokog struka zamijenile su uredske hlače niskog struka

Takozvani Y2K stil odijevanja na modnoj sceni ne pokazuje znakove stajanja, no u odnosu na protekle sezone, uredske hlače niskoga struka kakve su dominirale početkom milenija polako gube na popularnosti te ih sve više zamjenjuju hlače visokoga struka, podjednako opuštenog kroja.

  • +9
Tople hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Široke kožne hlače zamijenile su uske modele

Hlače stvorene od prave ili umjetne kože na modnom radaru nalaze se od samog početka nove jesensko-zimske sezone. U odnosu na protekle godine, široke verzije kožnih hlača sada uživaju veliku popularnost u svijetu modnih ovisnica, a u odnosu na uske varijante riječ je o puno opuštenijem odabiru a stajlinzima daruju dodatnu kul notu.

  • +20
Kožne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Jogger hlače zamijenile su hlače od samta

Trenirke i jogger hlače ponovno uživaju pet minuta slave na modnoj sceni predstavljajući omiljeni komad pri kreiranju dobitnih casual izdanja. Verzije širih nogavica trenutno proživljavaju renesansu, no ne i hlače od samta koje se i ove zimske sezonu nalaze u drugom planu na modnoj sceni.