POPUT KOŠULJA

Laskaju svakoj figuri i izuzetno su praktične: Ove haljine uvijek se isplati imati u ormaru

22.02.2021 u 14:41

Bionic
Reading

Haljine na kopčanje, koje izgledom podsjećaju na košulju, posljednjih sezona uvjerljivo dominiraju modnom scenom. Osim što laskaju svakoj figuri, idealno su rješenje u danima u kojima ne znate što biste odjenuli, lako se stiliziraju i predstavljaju onaj model haljine koji će se izvrsno uklopiti u stil odijevanja pri prelasku iz hladnijih u toplije mjesece u godini

Kao i svake sezone, brojni dizajnerski brendovi uz bok popularnim high street trgovinama trude se ponuditi mnoštvo modela košulja - haljina za svačiji ukus i stil. Nakon zimskih sniženja police trgovina vrve proljetnim novitetima pa tako i novim modelima košulja - haljina, a koje su nebrojeno puta dokazale kao saveznice u ormarima brojnih zaljubljenica u modu.

Zahvaljujući lakoći kombiniranja, predstavljaju idealan model haljine u prijelaznom razdoblju. Pri niskim temperaturama činit će skladnu cjelinu s toplim odjevnim komadima poput džempera s polo ovratnikom, najlonkama i trendovskim modelom čizama dok će u proljetnim mjesecima zablistati u paru s otvorenim cipelama ili tenisicama te tankim modelom jakne poput bezvremenskog balonera.

Postoji bezbroj mogućnosti nošenja košulja - haljina i samim time predstavljaju isplativu modnu investiciju, a za vas smo izdvojili najljepše modele iz aktualnih kolekcija s potpisom poznatih dizajnerskih brendova i high street trgovina.

  • +9
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo