MUDRA INVESTICIJA

Modni stručnjaci otkrivaju tajnu kako pronaći jeftine komade koji će izgledati skupocjeno

31.07.2020 u 08:34

Bionic
Reading

Veliku količinu svog vremena modni urednici provode secirajući ponudu internetskih trgovina u potrazi za najboljim odjevnim komadima iz bogate ponude, a iako cijena pojedinih komada ponekad ne jamči njihovu kvalitetu, kada je riječ o onima s potpisom high street brendova, postoji nekoliko ključnih faktora kojim biste se trebali voditi pri kupovini, ukoliko želite nabaviti one komade koji će izgledati luksuzno u svakoj prilici

Kako ističu modni stručnjaci, tkanina igra ključnu ulogu, a iako ju je nemoguće u potpunosti doživjeti prilikom online kupnje, postoje određene opcije koje su sigurniji izbor od ostalih. Primjer toga su komadi od prozračnog materijala pamuka ili lana, idealnog za ljetne vrućine, a high street brendovi gotovo svake ljetne sezone trude ih se istaknuti u svojim kolekcijama.

  • +17
Odjevni komadi od lana Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Prema riječima modnih stručnjaka gotovo da ne postoji high street komad od lana koji neće izgledati skupocjeno, osobito ukoliko je istaknut kroz stajlinge u duhu modnoga minimalizma koji posljednjih sezona uživa veliku popularnost.

Prilikom šopingiranja odaberite odjevne komade koji odolijevaju nametnutim modnim trendovima poput balonera ili bijele košulje koje će se savršeno uklopiti uz svaki stajling, a kao po pitanju vrste materijala i dizajnu odjevnog komada, prema riječima modnih stručnjaka, veliku pažnju trebali biste posvetiti i njihovoj boji.

Crna, siva, bijela i bež boja uvijek daju dozu profinjenosti, a najluksuznija od svih nesumnjivo je konjak smeđa koja, istaknuta u formi modnih dodataka, obuće ili odjevnih komada, čini da svaki stajling s malim ulaganjima izgleda skupocjeno.