ne čini ustupke

Modni minimalizam njezin je zaštitni znak: Angelina Jolie svjesna je moći klasične elegancije

27.06.2023 u 10:26

Bionic
Reading

Angelina je nedavno promijenila frizuru i od brinete postala plavuša. No, dok se na tu promjenu hrabro odlučila, po pitanju svog stila slavna glumica ostaje vjerna minimalizmu i klasičnoj eleganciji

Teško da i jedno pojavljivanje Angeline Jolie može proći nezapaženo, a slavna glumica izgledala je vrlo elegantno kada se pojavila na ulicama New Yorka u društvu sina Paxa. Stajlingom je dominirao bež baloner, a ispod njega nazirala se klasična crna haljine. Chic i elegantan stajling Angelina je upotpunila vječnim crnim salonkama i velikom, bež tote torbom, a pogled je sakrila velikim sunčanim naočalama.

Slavna 48-godišnja glumica nedavno je privukla veliku pažnju promjenom frizure. Nakon nekoliko desetljeća vjernosti čokoladnoj smeđoj nijansi, Angelina je posvijetlila svije duge pramenove te od brinete postala plavuša. Mnogi su se složili kako novi look glumici itekako dobro pristaje te djeluje kao svojevrsno beauty osvježenje.

No, iako se Angelina odlučila na popriličnu transformaciju kada je riječ i frizuri, po pitanju stila ne čini ustupke. U svakoj prigodi glumica je vjerna klasičnoj eleganciji, pročišćenim linijama, jednostavnim krojevima i monokromatskim bojama. Naime, Angelina je nosila tihi luksuz još i puno prije nego li je postao tako popularan.

Dokazala je to i svojim njujorškim stajlinzima. Nakon što je u bež baloneru dvostrukog kopčanja viđena u društvu sina Paxa, glumica se kasnije uputila u ulicu Bond na večeru s ostatkom svoje djece. I za tu priliku igrala je na kartu minimalizma te je preko crne haljine i salonki odjenula svjetliji baloner, model boje slonovače s većom kragnom i remenom u struku. Stajling je upotpunila znatno manjom, ali ništa manje chic torbicom pogodnijom za večernji izlazak, a riječ je o Valentino crossbody modelu.

  • +2
Modni komadi po uzoru na seriju 'Nasljeđe' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije