VRIJEDI IH ISPROBATI

Modni komadi i detalji na odjeći zbog kojih će svaki stajling izgledati luksuznije

29.06.2021 u 06:19

Bionic
Reading

Istinske ljubiteljice mode dobro znaju da za stvaranje besprijekornih izdanja luksuznoga izgledane postoji potreba za dubljim posezanjem u novčanik. Čak i uz bazne komade moguće je stvoriti stajling dostojan modnih pisti, a evo s kojim ćete postići navedeno

Pristupačna moda: Bazni komadi i detalji koji dodaju vrijednost svakom stajlingu

Rebraste tkanine

Bez obzira radi li se o jednostavnoj haljini midi dužine, topiću ili kardiganu, tkanine rebraste strukture svakom komadu daju dodatnu dozu elegancije, a zauzvrat svaki stajling čine visokokvalitetnim.Kada govorimo o bojama, crna je apsolutni klasik, no ništa manje lošiji nisu bazni komadi od rebrastih tkanina u pastelnim nijansama i zemljanim tonovima.

Četvrtasti dizajn ovratnika

Jednostavni topići i majice s četvrtastim dizajnom ovratnika itekako osiguravaju skupocjen izgled. Izuzetno se lako kombiniraju a ovaj poseban detalj pristaje svima.

Neutralne boje

Kao što je slučaj s različitim materijalima i detaljima, boje također imaju moć naizgled običan stajling učiniti skupocjenim. Jednostavmi komadi u mekim i neutralnim tonovima modni su zicer na koji se oslanjanju brojne zaljubljenice u modu širom svijeta.

  • +3
Bijela izdanja Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Predimenzionirani sako

Pogledom na pregršt stajlinga zaljubljenica u modu okupljenim na Instagramu sasvim je jasno da u kolekciji u ormaru ne bi trebao nedostajati klasični predimenzionirani sako koji svaki osmišljani stajling podiže na novu razinu i čini luksuznijim.

Suknja slip kroja

Gotovo da ne postoji modna influencerica koja nije odoljela čarima suknje slip kroja, a iako se na prvu može učiniti kako je riječ o skupocjenom odjevnom komadu, u većini slučajeva riječ je o jeftinim verzijama koje izgledaju puno skuplje nego što zapravo jesu.

  • +19
Slip haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Crni remen

Nevjerojatno je kakvu razliku u izgledu stajlinga može učiniti obični crni remen. Obična kombinacija košulje i traperica uvijek izgleda opušteno i ležerno, no čim u nju uključite crni remen, ovaj stajling uspijeva izgleda visokokvalitetno.