ISPLATIVA INVESTICIJA

Modni klasik za svačiji ukus: Izdvojili smo najljepše crne haljine s polica trgovina

11.12.2021 u 08:12

Bionic
Reading

S crnom haljinom stilske greške svedene su na minimum, stoga ne čudi to da godinama slovi kao must-have komad u ormaru, kao što iz sezone u sezonu krasi police trgovina u svim svojim inačicama

Ako u svojoj kolekciji u ormaru još uvijek nemate crnu haljinu, idealno je vrijeme da to promijenite. Kao nikada do sada, policama trgovina dominira pregršt verzija ovog modnog klasika za svačiji ukus, stil, ali i prigodu.

  • +21
Crne haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U sezoni blagdanskih zabava i domjenaka crne haljine imaju jednu od glavnih uloga, a koliko su cijenjene na modnoj sceni, dovoljno govori podatak da im je španjolska Zara nedavno posvetila cijelu jednu kolekciju.

U odnosu na modele crnih haljina namijenjene vrućim mjesecima u godini, aktualne verzije ovog modnog klasika stvorene su od debljih materijala poput pletiva ili umjetne kože, čijoj velikoj popularnosti svjedočimo i ove sezone.

MODNI KLASIK

Jedna ljepša od druge: Crne haljine za sve prigode predstavljene u novoj Zarinoj kolekciji

Pogledaj galeriju

Kada govorimo o kroju, modeli zavodljivih proreza i detalja poput tankih vezica i naramenica itekako su poželjni, a što se može zahvaliti i velikoj popularnosti koju na modnoj sceni posljednjih sezona uživaju haljine s potpisom albanske dizajnerice Nensi Dojake.

  • +4
Haljine s potpisom Nensi Dojake Izvor: Profimedia / Autor: www.fashionpps.com / Avalon / Avalon / Profimedia

Kao sušta suprotnost pripijenim verzijama zavodljivih proreza stižu crne haljine opuštena kroja i jednostavnog dizajna koje ćete poželjeti nositi od jutra do mraka. Baš poput crne dolčevite, koja također ima kultni status na modnoj sceni, male crne haljine u dnevnoj varijanti činit će izvrstan bazni komad oko kojeg ćete graditi svoj stajling u hladnim mjesecima.