TRENDI ŠEŠIRI

Modni dodatak koji obožavaju slavne Hrvatice

16.11.2015 u 09:00

  • +3

Hit modni dodatak

Izvor: Pixsell / Autor: Promo/Pixsell/Tportal.hr

Bionic
Reading

Najlakši način na koji možete privući pažnju na sebe, noseći je šešir za instant elegantan izgled. Znaju to i slavne Hrvatice koje ovaj trendi modni dodatak nimalo ne zanemaruju

Šeširi širokih oboda i ove jeseni vladaju gradskim ulicama. Ništa ne čini ženu tako elegantnom kao modni dodatak u obliku šešira.

Mnoge žene su ga već dodale u svoju kolekciju i učinile dijelom svakodnevnih casual kombinacija što je slučaj i sa slavnim Hrvaticama.

Glumica Judita Franković, kraljica estrade Severina i model Anita Dujić tako su se odlučile za modele ovih popularnih šešira u klasičnoj crnoj boji, dok se glumicu Eciju Ojdanić i TV voditeljicu Nikolinu Ristović moglo vidjeti u šeširima neodoljivih jesenskih boja.

Šeširi gotovo nikad ne izlaze iz mode, a i ove sezone ubrajaju se na listu poželjnog modnog dodatka. Osim što posjeduju estetsku vrijednost, vrlo su praktični. Ovaj modni dodatak najbolji vam je saveznik u misiji prekrivanja loše frizure, istodobno dajući poseban štih svakoj modnoj kombinaciji.

Prilikom odabira idealnog šešira široka oboda prednost dajte onim modelima koji pristaju vašem stilu. Ako vam se garderoba uglavnom sastoji od odjevnih komada u tamnim nijansama, odaberite šešir koji će bojama odskakati i podići izdanje.

Iako su šeširi široka oboda iznimno trendi, ne pristaju svima. Stilisti preporučuju da se ne odlučujete za ovaj modni dodatak ako imate malenu glavu i uzak oblik lica.