FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARD

Modni bljesak zvijezda nezavisnog filma uoči dodjele Oscara

09.02.2020 u 09:23

Bionic
Reading

Posljednje veće holivudsko događanje prije nedjeljene dodjele Oscara, 35. dodjela godišnje nagrade Film Independent Spirit Award, okupila je u Santa Monici omiljene zvijezde indie filma i druge slavne osobe

Film Independent Spirit Award je intimnija ceremonija od ostalih pa je i pritisak manji, zbog čega se zvijezde crvenim tepihom mogu prošetati u opuštenijim izdanjima i dati se oduška svojim modnim odabirom.

Najviše pažnje svojim su modnim odabirom u subotu plijenile Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Emily Ratajkowski i Olivia Wilde.

Latino zvijezda Jennifer Lopez zasjala je u svjetlucavoj srebrnoj Valentinovoj majici i dugoj suknji u boji orhideje. Dva potpuno različita materijala J.Lo je vješto povezala kromiranim remenom i svjetlucavom torbicom u boji orhideje, kakvo je bilo i sjenilo na njezinim očima.

Glumica Scarlett Johansson zapanjila je efektnoj bijeloj haljini točkastog uzorka, koja je u gornjem dijelu bez rukava crna i ukrašena velikim draguljima. Sa svojom lagano uvijenom plavom kosom, Scarlett je podsjetila na doba starog holivudskog glamura, a elegantan izgled upotpunila je diskretnim sjajilom na usnama i očima.

Model i manekenka Emily Ratajkowski odlučila se za malu crnu haljinicu s neobičnim rukavima i pojačanjem na ramenima. Emily se ovoga puta u prvi plan odlučila istaknuti svoje duge noge, prema kojima je pogled mamila i neobičnim gladijatorskim sandalama.

Glumica i redateljica Olivia Wilde zračila je elegancijom u dugoj prozračnoj haljini s izvezenim motivima pšenice, a istovremeno na crveni tepih donijela i malu dozu seksipila sa zlatnim grudnjakom koji se nazirao ispod prozirne haljine.

  • +7
Dodjela nagrada Independent Spirit Awards Izvor: Profimedia / Autor: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia