NEOČEKIVANI ZAOKRET

Naizgled sasvim obično odijelo straga krije veliko iznenađenje, koje je slavnu ljepoticu natjeralo da odbaci grudnjak

07.02.2020 u 19:07

Bionic
Reading

Proslavljena kći supermodela Cindy Crawford, 18-godišnja Kaia Gerber, koja je prije nekoliko godina odlučila krenuti maminim stopama, a danas slovi za jednu od najplaćenijih manekenki današnjice opasno konkurira starijim i iskusnijim trendsetericama kada je moda u pitanju. Mlađahna ljepotica uvijek je odlično odjevena, zbog čega njezin stil redovito poslužuje kao inspiracija djevojkama i ženama diljem svijeta, a njezin posljednji stajling itekako oduševljava

Prekid ljubavne veze s komičarom Peteom Davidsonom mlađahnoj manekenki itekako je godio. Sredinom siječnja mediji su se raspisali kako je Kaia Gerber okončala vezu s problematičnim komičarom koji se nikako nije svidio njezinim roditeljima, a otkako je na ljubavnom planu ponovno slobodna, lijepa brineta naprosto blista.

18-godišnja Kaia nedavno je viđena na ulicama New Yorka dotjerana od glave do pete. Iako ju se poput većine manekenki njezinih godina najčešće može vidjeti u trapericama i tenisicama koje su najpraktičnije za odlaženje na castinge, slavna ljepotica ovog se puta odlučila za poslovnu eleganciju.

  • +5
Kaia Gerber Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naizgled obično sivo odijelo u kojem je Kaia prošetala Velikom jabukom straga krije veliko iznenađenje - duboki izrez koji kreće od struka i na leđima tvori seksi otvor. Riječ je o senzacionalnom odijelu s potpisom brenda Alexander McQueen, koje je manekenka uskladila sa 'sling back' salonkama s block petom i zmijskim printom, koje nose potpis brenda Jimmy Choo, te malom crnom torbicom s drškom.

Zbog otvora na leđima, lijepa Kaia ispod sakoa nije nosila baš ništa. Iako to katkad može biti škakljivo, pogotovo ako imate bujno poprsje ili ste poput Kaie konstantno okruženi paparazzima, slavnoj ljepotici rizik se ovog puta itekako isplatio.