KOJE NEBULOZE

Modna pravila koja morate kršiti

14.03.2014 u 14:07

Bionic
Reading

Moda se mijenja iz dana u dan, no nekih se stvari, kad jednom zažive kao (ne)prihvatljive, držimo kao pijani plota. E pa, došlo je vrijeme za preispitivanje

Crno i tamnoplavo se neprihvatljivo 'tuku'
Kod ove kombinacije jedino je bitno da styling mora izgledati kao da je namjerno kombiniran. Ova kombinacija može biti vrlo laskava, elegantna, može izdužiti figuru, i biti vrlo zanimljiva.

Tenisice su rezervirane samo za sportsku dvoranu

Ovo je, osobito kad su novi trendovi u pitanju, besmislica. Odbacite čarape i nosite ih nemarno zavezane uz podvinute hlače ili traperice, uz proljetni kaputić za šik vikende…

Šljokice su samo za večernje izlaske
Ovom pravilu vrijeme je reći zbogom. Ta danas se 'finjak' haljine nose uz vojničke jakne! Zašto ne biste svoju jaknicu posutu gliterom nosili po cijele dane?

Niže cure ne mogu nositi midi suknje
Samo vi odaberite suknju koja lijepo naglašava struk, seže do ispod koljena, nabacite upadljive štikle koje će vas izdužiti i nema nikakvog razloga da ne nosite ovaj trend.

Traper na traper je ne-ne-ne
Traper košulja itekako se može nositi uz traperice, traper šorc ili traper suknju. To je trend koji nas prati iz prošle sezone i ne jenjava.

Čarape na sandale su nosili turisti u 80-ima
Svoje otvorene sandale (dakako, na visoku petu) isfurajte uz čarapice, lanci ulične mode nude ih bezbroj koje i izgledaju baš kao da su zamišljene uz sandale.

Horizontalne pruge vas proširuju
Ni ovo pravilo ne vrijedi ako te prugice znate nositi, primjerice, ispod dužeg sakoa! Ne bježite od njih, moderne su i nude pregršt stilskih mogućnosti.