GODINE SU SAMO BROJ

Modna inspiracija za sve generacije: Ove stajliš dame s Instagrama ruše sve predrasude o mini suknji

30.07.2020 u 12:54

Bionic
Reading

Prošla su vremena kada su najutjecajnijom društvenom mrežom na svijetu vladale mahom stajliš influencerice u dobi između 20 i 30 godina. Dokaz kako se osjećaj za stil s godinama samo dodatno brusi fantastične su blogerice iznad 50 koje svojim modnim odabirima gotovo svakodnevno potvrđuju koliko je ideja odijevanja u skladu s godinama službeno zastarjela

Najbolji primjer tomu njihova su ljetna izdanja u znaku minijaturnih suknji. Iako ih najčešće povezujemo s izgledom koji nije poželjno nositi ulaskom u određene godine, pravo je vrijeme da promijenimo svoj način razmišljanja o ovom odjevnom komadu, a u tome nesumnjivo pomaže modni primjer stajliš dama iznad 50 godina okupljenih na Instagramu.

Sudeći po njihovim izdanjima, prilikom odabira modela minijaturne suknje poželjno se voditi modnim pravilom 'manje je više' i odabrati onaj koji će se isticati bezvremenskim i elegantnim dizajnom, a kao po pitanju brojnih komada, ključnim će se pokazati način na koji ćete minijaturnu suknju kombinirati i najbolje istaknuti svoj osobni stil odijevanja.