STAJLING ZA PET

Modna ikona briljira u šik haljini

16.10.2016 u 15:00

  • +2

Olivia Palermo

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedan od najstajliš parova na svijetu, Olivia Palermo i Johannes Huebl, i ovo ljeto provode u stilu - na jahti slavnog dizajnera Valentina Garavanija kojom plove oko grčkih otoka. Svaki izlazak na kopno prilika je da lijepa Njujorčanka pokaže što znači imati stila

Olivia Palermo jedna je od najbolje odjevenih žena na svijetu, a ovoga ljeta oduševljava svojim nepretencioznim stylinzima. Ljeti voli nositi lepršave haljine i suknje od šifona, lagani traper i pamuk, dok su joj omiljeni ljetni uzorak prugice.

'Moja estetika je uglavnom eklektična, ali uvijek ima određeni element uglađenosti u njoj. Volim strukturiranu odjeću i definitivno modne dodatke. Volim boju u styling dodati recimo satom, čarapama, remenom, torbom ili sunčanim naočalama', otkriva Palermo.

Za boravak na jahti slavnog dizajnera Olivia se oboružala sandalama i to uglavnom ravnih potplata, što je ovjekovječio i na Instagramu objavio Valentinov dugogodišnji životni i poslovni partner Giancarlo Giammetti.


Traveling light @oliviapalermo #guest #loveher

Fotografiju objavljuje Giancarlo Giammetti (@privategg)




Za večeru na Mykonosu u društvu supruga i slavnog dizajnera Palermo je odabrala ravne zlatne sandale i svilenu haljinu na prugice u tamnoplavim, bijelim i crvenim tonovima. Haljina na preklop nosi potpis Preen by Thornton Bregazzi, a slavna stilistica nosila ju je i početkom prošloga ljeta na Elle's Women in Society događaju u Tokiju.

Njezin nepogrešiv modni ukus donio joj je brojne poslovne prilike, a do sada je surađivala s brojnim beauty i modnim brendovima, dok na Instagramu ima više od 3,8 milijuna sljedbenika.

Ova rođena Njujorčanka kaže da modnu inspiraciju crpi iz brojnih putovanja i ulične mdoe iz razlučiti gradova, ali također i iz editorijala i s modnih pista.

Za svoj osobni stil kaže da je prilično šaren: 'Volim kombinirati različite uzorke i materijale.'

Last evening in Greece ???? - thank you for this beautiful trip @privategg @realmrvalentino #photoalbum ????#TMBlueGreece

A photo posted by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on