Pronađite omiljeni model sandala za ljeto

Moderni i udobni modeli koji će savršeno upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju

11.07.2019 u 13:38

Bionic
Reading

Ako još niste pronašli omiljenu obuću za vruće i ljetne dane i ne znate što nositi uz lagane odjevne komade, pravo je vrijeme da posjetite ara Shoes trgovine i pronađete modele koji će potpuno osvježiti vaš ljetni look

Neizostavan dio ljetne garderobe svakako su natikače s nižom petom koje su se do sada pokazale favoritom brojnih žena. Osim što su zbog visine pete jako udobne, u arinim trgovinama dostupne su u neutralnim bojama koje se lako kombiniraju uz većinu odjeće. Ako ipak niste prevelika ljubiteljica klasičnih sandala, natikače na punu petu idealna su opcija za duge i ugodne ljetne šetnje. Za one koje više vole jednostavnije modele, tu je veliki izbor sandala u raznim bojama i s decentnim detaljima koje će baš svakoj dnevnoj ili večernjoj kombinaciju dati određenu dozu glamura. No, ako ljeto provodite aktivno i udobnost vam je na prvom mjestu, ara trgovine nude i sportske modele sandala koji će odlično pristajati uz jeans odjevne kombinacije.

Ara shoes Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iako se trendovi mijenjaju brže no ikad i postavljaju nova pravila svake sezone, jedno je sigurno, ara modeli svako će ljeto biti u modi.  Ovisno o onome što volite, u ara trgovinama možete pronaći svestrane modele koji će vam pružiti udobnost i eleganciju u svakoj prilici.

Sve modele ara Shoes obuće i torbica možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.