ističe i skriva

Moć dobrog odijela: Sienna Miller i princeza Mary nose ga tako dobro, a posve različito

22.08.2023 u 15:09

Bionic
Reading

Ženska odijela već su nekoliko sezona na listi najpoželjnijih komada. Zahvaljujući laskavim krojevima i domišljatim uzorcima odijela su prestala biti stroga i klasična uniforma, transformirajući se u vrlo chic dodatak u ormaru. A isto odijelo zapelo je za oko Sienni Miller i danskoj princezi Mary

Nedavno su se svi okretali za slavnom glumicom Siennom Miller kada se na Wimbledonu pojavila u genijalnom plavom odijelu s prugama koje joj je pristajalo kao saliveno. No, ono što tada mnogi nisu znali, zadatak tog odijela bilo je i prikriti tajnu 41-godišnje Sienne. Naime, kako se nedavno saznalo, glumica je trudna, a sretnu vijest skrivala je sve dok u badiću više nije mogla sakriti trbuščić.

Sredinom srpnja kada je stigla na Wimbledon koji nikada ne propušta spomenuto odijelo uparila je uparila s chic mule platformama, prekrasnom torbom od pruća koju potpisuje Ralph Lauren i srebrnim Missoma naušnicama. U toj kombinaciji Sienna je ostala vjerna svom dobro prepoznatom boho chic stilu za koji redovito dobiva pohvale.

Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: justinpalmer_ldn / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

No, famozno plavo odijelo s prugama čiji dizajn potpisuje Ralph Lauren mjesec dana kasnije ponovno se našlo u fokusu. Odjenula ga je danska princeza Mary koju mnogi smatraju jednom od najbolje odjevenih dama s europskih kraljevskih dvora. Danska princeza odijelo je nosila uz klasikom prožete dodatke – smeđe Gianvito Rossi sandale, zlatni nakit te bijeli top koji se nazirao ispod sakoa.

Višestruko nosivi komadi koji se poigravaju trendom i klasikom itekako su dobar dodatak u ormaru, a tajna stila krije se u dodacima. Osim toga, ovo prugasto laneno Ralph Lauren odijelo dokazuje da su takvi komadi zlata vrijedni kojima se može nešto sakriti, a nešto naglasiti, ovisno o željama. I dok je Sienna u Londonu udobnim lanenim Ralph Lauren odijelom vješto sakrila trudnički trbuščić i suptilno istaknula dekolte, princeza Mary je na otvorenju škole u Danskoj istaknula bezvremensku eleganciju, i to vrlo chic komadima.

Princeza Mary Izvor: Profimedia / Autor: Jesper Sunesen/Aller/MEGA / The Mega Agency / Profimedia