POBOLJŠANA FORMULA

Mladolik izgled očiju uz serum iz Lancômea

10.06.2015 u 11:49

Bionic
Reading

Lancôme je 2012. oduševio svojim proizvodom za njegu područja oko očiju – prvim serumom Génifique Yeux Light-Pearl™ s aplikatorom u obliku biserne suze, koji omogućuje osvjetljavanje područja oko očiju za 360 stupnjeva. Od tada je Génifique Yeux Light-Pearl™ osvojio sedamnaest međunarodnih nagrada i srca žena širom svijeta, zauzevši neprikosnovenu prvu poziciju u Lancômeovoj liniji proizvoda za njegu područja oko očiju. Lancôme u 2015. ispisuje novo poglavlje sage o Génifiqueu: Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™

Formula prožeta svjetlošću savršeno se nadopunjuje s novim, prilagodljivim aplikatorom od metala i elastomera za dosad neviđeni učinak: naprednom tehnikom nanošenja ove iznimne formule oči istog trenutka postaju otvorenije i okupane svjetlošću. U samo mjesec dana izgledaju vidljivo veće, dok se podočnjaci smanjuju. Linija oka doima se podignutom i manje natečenom – mekša je, osvježena i zrači zdravim sjajem.

1 minuta dnevno za novi izgled očiju

Aplikator nove generacije za preciznije nanošenje

Aplikator seruma Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ odlikuje se višom razinom ergonomije i novim fleksibilnim dijelom od elastomernih vlakana, što omogućuje veću fleksibilnost i preciznost prilikom nanošenja – jedinstveno iskustvo masaže kod nanošenja proizvoda podignuto je na sasvim novu razinu:

poboljšana preciznost: uz fleksibilniji kut rotacije od 80°, aplikator Light-Pearl™ nove generacije s lakoćom dopire i do teško dohvatljivih dijelova područja oko očiju

poboljšana fleksibilnost: fleksibilni dio aplikatora od elastomernih vlakana je poput mekog jastučića – osigurava čvrst, a istovremeno nježan pritisak prilikom nanošenja, koje na taj način postaje iznimno ugodni jutarnji ritual za smanjivanje podočnjaka

Pojačana formula za još brži učinak

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ je formula s pojačanom dozom svjetlosti i sićušnim zrncima smole. Veličina i oblik ovih iznimno mekih zrnaca prilagođeni su kako bi osigurali vidljivi efekt mekog fokusa. U spoju se nalazi i element gume koji omekšava i njeguje tanku i osjetljivu kožu oko očiju. Ovaj prozračan i iznimno lagan gel sakriva nepravilnosti, pružajući neopisiv osjećaj ugode tijekom masaže.

Otvoreni pogled koji zrači mladolikošću

Detalji čine razliku, a Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ je u tome nenadmašan: mijenja izgled očiju i vraća im mladalački sjaj.

Oči izgledaju veće i vidljivo mlađe

Istraživanja koja je provedeno 2009. godine za potrebe lansiranja Génifique Yeux Light-Pearl™ dokazalo je da ovaj proizvod postiže značajne rezultate u vezi izgleda očiju: 'otvara' ih te izgledaju veće, sjajnije i mlađe. Ispitivanja seruma Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ ukazuju na povećanje vidljive površine oka od skoro jedne trećine milimetra, odnosno 5 mm² po oku - izniman učinak koji očima vraća ljepotu.

Smanjenje otečenosti

Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ nove generacije još drastičnije mijenja izgled očiju usmjerenim djelovanjem na podočnjake. Rezultati dermatoloških ispitivanja pokazuju da su se, nakon šest tjedana nanošenja**, podočnjaci smanjili za 17%, što je vidno utjecalo na izgled lica. Žene su također primijetile poboljšanja: 66% ih je izjavilo da su im kapci manje natečeni, a 75% ispitanica koje su testirale oba proizvoda izjavilo je da su im podočnjaci manje izraženi.***

Ublaženi tamni koluti oko očiju, smanjeni podočnjaci i veće oči: u samo jednoj minuti dnevno, kombiniranim djelovanjem pojačane formule i aplikatora nove generacije Advanced Génifique Yeux Light-Pearl™ vraća svježi izgled očima. Inovativna tehnološka rješenja ispunjavaju jednostavnu želju: vraćanje mladenačkog izgleda očima koje ponovno zrače jedinstvenom ljepotom.

Informativna cijena*

GEN EYES LIGHT PEARL ADV B20ML - 467 kuna