SAMO TAKTIČNO I ODMJERENO

Mladi Mjesec je u Vagi, a najviše će djelovati na same Vage, Ovnove, Rakove i Jarce

25.09.2022 u 07:44

Bionic
Reading

Mladi Mjesec u Vagi pojavit će se u nedjelju 25. rujna u 22 sata i 57 minuta, trećeg dana razdoblja Vage, započetog u petak prije zore. Ova se lunacija uvijek podudara s konjunkcijom Sunca i Mjeseca, tijekom koje je Mjesec sa Zemlje nevidljiv jer nam je okrenut svojom noćnom stranom, dok mu Sunce obasjava suprotnu stranu

Svaki mladi Mjesec započinje nov ciklus aktivnosti i ubrizgava svježu energiju u životno područje simbolizirano znakom u kojemu se nalazi. U slučaju mlađaka u Vagi, to je područje međuljudskih odnosa. Sagledajte sve važne odnose i procijenite jesu li uravnoteženi, koliko su vam korisni, zahtijevaju li prilagodbu ili im je isteklo vrijeme.

Koji god bio vaš znak, dani mlađaka i oko njega pogodni su za pronalazak izgubljene ravnoteže u odnosima i za pomirbu s bližnjima s kojima imate razmirice. Treba li vam nešto od drugih - informacija, dopuštenje, usluga, povlastica - pokažite se u najboljem svjetlu i izbacite iz obraćanja svaku naznaku pritiska i prisile.

Ne samo na dan mlađaka, već i idućih tjedana, imat ćete prednost budete li se ophodili taktično, odmjereno i tolerantno. Nastojite uzeti u obzir interese druge strane i budite voljni razmotriti kompromis.

  • +2
Gwyneth Paltrow je Vaga, rođena je 27. rujna 1972. Izvor: Profimedia / Autor: UPI / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako se te taktike ne pokažu dovoljnima ili prikladnima, imat ćete priliku u idućoj fazi komunikacije zaoštriti ton. Osvijestite problem oklijevanja i beskrajnog odvagivanja mogućnosti prije donošenja odluke. Ta je mana izraženija u razdoblju Vaga, a naročito tijekom i ubrzo poslije mladog Mjeseca.

  • +14
Margot Robbie je Rak, rođena je 2. srpnja 1990. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lunacije se tiču cijelog zodijaka, no budući da se ova odvija unutar trećeg stupnja Vage, najviše će djelovati na Vage rođene između 23. i 27. rujna, Ovnove između 22. i 26. ožujka, Rakove između 22. i 26. lipnja i Jarce između 22. i 26. prosinca. Ako spadate u navedene, budite pojačano oprezni u prometu, fizičkom radu, rukovanju alatima, sportu, rukovanju novcem te odnosima s nadređenima i predstavnicima vlasti. Poštujte zakone, klonite se sukoba i rizika te svedite alkohol na nulu.

  • +3
Kate Moss je Jarac, rođena je 16. siječnja 1974. Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW H. WALKER / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / - / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA