KRISTEN STEWART:

''Mladi mjesec' bit će još veći hit'

09.03.2009 u 17:00

Bionic
Reading

Kristen Stewart, najpoznatija po ulozi Belle u velikom vampirskom hitu 'Sumrak', kaže da joj se čini da će 'Mladi mjesec' postići još veći uspjeh nego prvi film snimljen prema popularnoj knjizi Stephenie Meyer

Mlada glumica neobične ljepote koju ćemo vidjeti i u filmovima The Cake Eaters i Adventureland ponovno je na setu s glumačkom ekipom iz Sumraka, s obzirom na to da je premijera Mladog mjeseca, drugog filma iz filmskog serijala o ljubavi tinejdžerice i vampira, zakazana za studeni ove godine.

Kristen kaže da joj teže od samog filma padaju promotivne aktivnosti te da nema velike razlike između primjerice snimanja 'Sumraka' ili nekih drugih filmskih projekata.

Mlada zvijezda je već nekoliko puta naglasila da joj se život promijenio iz temelja nakon što je dobila ulogu u 'Sumraku'.

'Naporno je iznova odgovarati na ista pitanja o nečemu u što ste uložili cijelog sebe. To je jako teško. Usprkos svemu veselim se snimanju 'Mladog mjeseca'. Mislim da će taj film postići još veći uspjeh nego 'Sumrak'', kaže Kristen.

Premijera trećeg filma Pomrčina ('Eclipse') planirana je za 2010. godinu, no Kristen, iako su neki fanovi negodovali zbog prekratkog razmaka između ta dva nastavka, ne misli da je to loše.

'Radnja u ta dva filma je toliko povezana da je dobro da fanovi što prije dobiju uvid u cijelu priču', rekla je mlada glumica.