NAPROSTO BLISTA

Mlada mama Franka Batelić oduševila u trendi stajlingu koji je naglasio njezinu vitku figuru

07.02.2020 u 10:13

Bionic
Reading

Franka Batelić po pitanju mode doista briljira, a mlada glazbenica koja je početkom siječnja prvi put postala mama malenog Viktora, izmamila je bezbrojne komplimente za svoj mladenački outfit na crvenom tepihu dodjele glazbene nagrade Top.hr Music Awards u Zagrebu

Zgodna Istrijanka izgledala je kao da je sišla s modne piste na dodjeli glazbene nagrade Top.hr Music Awards u još jednom odličnom stajlingu koji je bio pun pogodak.

Uvijek sjajno odjevena supruga nogometaša Vedrana Ćorluke mamila je uzdahe u neobičnom topu od šljokičaste tkanine s voluminoznim rukavima i velikom mašnom sa strane koji je sparila s crnim hlačama cigareta kroja i stiletticama.

Besprijekoran make up i upečatljive naušnice savršeno su se uklopile u ovo glamurozno izdanje lijepe Franke koju je i naš modni kritičar Fashion Guru proglasio najbolje odjevenom u 2019. godini.

'Prvo mjesto rezervirano je za novopečenu mamu, zgodnu pjevačicu Franku. Hitove reda jedne za drugima, a bome i odlične stajlinge. Ne znam je li bolja kada se sredi za neku društvenu priliku ili kad briljira svojim street styleom', objasnio je svoju odluku Fashion Guru.

  • +78
Dodjela glazbenih nagrada Music Top.hr Awards Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sretni dobitnici nagrade proizašle iz suradnje Hrvatske diskografske udruge i RTL-a, bit će objavljeni u subotu, 8. veljače na RTL-u. Nagrade se dodjeljuju u kategorijama koje se odnose na radijsko emitiranje, prodaju albuma, turneje i streaming na Deezeru u 2019. godini, a gledatelji će sve moći pratiti ove subote ispred malih ekrana.

Emotivnom Severininom izvedbom pjesme 'Rođeno moje', uz zbor 'Zagrepčanke i dečki' od čak 65 djece, započela je ova glazbena večer za pamćenje, koju su potom svojim izvedbama uveličali i drugi veliki umjetnici, poput Nine Badrić, Gabi Novak, Zdenke Kovačiček, Željka Bebeka, Tonija Cetinskog, Franke Batelić, Damira Kedže, Jure Brkljače, Pravila igre, Mie Dimšić, Lee Mijatović, Lare Antić, Luce… Večer su zatvorili instrumentalni genijalac Zvjezdan Ružić s Pianotronom, kroz zajedničku suradnju s Natali Dizdar, u emotivnoj izvedbi velikog hita Arsena Dedića - 'S okusom soli'.

Sukladno egzaktnim podacima dobivenim prema nacionalnim listama radijskog emitiranja HR Top 40, a koji uključuju broj emitiranja s više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, pjesma godine 'Rekao Si' (Nina Badrić), muški izvođač godine Damir Kedžo, ženski izvođač godine Franka Batelić, grupa godine Pravila igre, novi izvođač godine Jure Brkljača, najprodavaniji domaći album 'Vrijeme' (Parni valjak), najprodavaniji inozemni album 'Let's Rock' (Black Keys), Deezer singl godine 'Rekao si' (Nina Badrić), Deezer izvođač godine Vojko V, a turneja godine 'The Magic Tour' (Severina)...