PROMO

Diesel kampanja 'Make Love, Not Walls'

17.03.2017 u 13:16

  • +7

Poznati na otvorenju Dieselovog dućana u Masarykovoj ulici

Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Bionic
Reading

Diesel svojom kampanjom i nizom globalnih akcija pod sloganom #makelovenotwalls želi srušiti mentalne i fizičke zidove koji nas razdvajaju, i imaju cilj da svi budemo zajedno u ime ljubavi

U tom duhu je jučer na Cvjetnom trgu postavljen je zid sa rupom u obliku srca okićenog cvijećem koji je bio i svojevrsni okvir za slikanje i simbol bezrezervne podrške ljubavi.

Dieselov glas se proširio do velikog broja ljudi koji su se uključili u zajedničko 'rušenje zidova' oko nas ostavljajući pozitivne poruke na zidu za bolji svijet.

Cilj tog događaja bio je da objavom fotografije na društvenim mrežama uz hashtag #maklovenotwalls #Diesel zakrčimo društvene mreže porukama ljubavi i solidarnosti.

Sama aktivacija na društvenim mrežama popraćena je cocktail partyem u novotvorenom Diesel dućanu na adresi Masarykova 17 kojem su prisustvovali brojni poznati: Ivan Zak, Boris Banović, Ivana Ergić,Josipa Pavičić, Ivana Mišura, Vedrana Linardić, Ivana Delač, Snježana Mehun, Anđa Marić, Ivica Skoko, Martina Felja, Petra Duganžić, Mia Anočić Valentić, Ronald Braus,Nevem Ciganović  i mnogi drugi.