U SREDIŠTU POZORNOSTI

Hrvatska Kim Kardashian zasjenila poznate Hrvatice

17.03.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Modna i beauty blogerica Jelena Perić koju često uspoređuju s planetarno poznatom Kim Kardashian pojavila se na partyju u čast plavušama izmamivši uzdahe

Mnoge su se glave okrenule za ovom lijepom crnkom koja neodoljivo podsjeća na slavu pripadnicu klana Kardashian.

Tamnokosa ljepotica mamila je poglede u odličnoj kombinaciji traperica i trendi košulje golih ramena s hit uzorkom, tankim plavim prugicama.  

  • +18
Najpoznatije plavuše u izlasku pokazale nove frizure Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Odlična dnevna kombinacija naglasila je njezinu tamnu put i kosu zbog koje je stekla nadimak hrvatska Kim Kardashian.

Zagrebačka blogerica osim fotografija i video tutorijala koje prati gotovo milijun fanova na Instagramu, redovito svoje video klipove dijeli i na svom službenom YouTube kanalu gdje bilježi sve veći broj pregleda.

Atraktivna crnka od malih je nogu zainteresirana za svijet šminke i kozmetike, a čak su o njoj pisali i inozemni mediji.

Besprijekorno dotjerana i sa savršenim make-upom, Jelena je bila među najzapaženijim uzvanicama među kojima su bile i Andrea Andrassy, Marijana Batinić, Mirela Priselac Remi, Indira Levak, Lucija Lugomer, Tihana Harapin Zalepugin, Jasna Palić Picukarić, Renata Sabljak, Anđela Ramljak, Lidija Lešić i Iva Mihalić koje nisu željele propustiti predstavljanje Blondme linije za bojanje i njegu kose iz Schwarzkopf Professionala.