NIJE ZNALA DA JE TO OPASNO

Missica bacala bombe po gradu

28.09.2013 u 09:58

Bionic
Reading

Kendra McKenzie Gill, Miss Rivertona te natjecateljica za Miss Utah uhićena je nakon što je s prijateljima pravila kaosa po gradu

Miss Rivertona i natjecateljica na izboru za Miss savezne američke države Utah s troje suučesnika zabavljala se bacajući bombe iz kućne radinosti po gradu.

Bombe su napravili od sredstava za čišćenje i sitnih komadića metala. Tako napravljene bombe eksplodiraju čim ih se protresu, a Kendra i prijatelji vozili su se u autu i bacali bombe sugrađanima u dvorišta. Nakon što su uhićeni i izvedeni pred sud, tužitelj je tražio kaznu od 15 godina.

Kendra i njezini prijatelji tvrdili su kako nisu bili svjesni koliko je opasno ono što čine te su mislili da je to svima zabavno. 'Nismo znali što radimo kad smo to radili. Mislili smo da će svima biti zabavno kao što je bilo nama. Nismo htjeli nikoga ozlijediti,' rekla je Kendra na sudu.

Sudac im se smilovao i dao kaznu od samo 200 sati društveno korisnog rada. Kendra je posramljena time što je napravila i shvaća da će joj taj eksces obilježiti život te je predala krunu koju je osvojila na izboru za miss svojoj prvoj pratilji.