VEDRAN ĆORLUKA:

'Mislio sam da će veza s Vedranom dulje potrajati'

20.02.2012 u 11:14

Bionic
Reading

Jedan od naših najzgodnijih i najuspješnijih nogometaša Vedran Ćorluka otkrio je zašto je prekinuo s Ivom Buzov i Vedranom Linardić

Hrvatski nogometni

reprezentativac Vedran Ćorluka, koji inače ne voli pričati o privatnom životu, za 'Red Carpet' je otkrio zašto je okončao vezu sa zaručnicom Ivom Buzov.

Iva i ja smo shvatili da to više nije to i odlučili smo krenuti svatko svojim putem. I dalje smo stvarno u dobrim odnosima i pričamo kad se vidimo. Ona je za mene i dalje krasna djevojka s kojom sam proveo puno lijepih trenutaka', ispričao je Vedran Ćorluka u intervjuu za 'Red Carpet'.

Iako je u danima sreće svoju ljubav prema Ivi Buzov obilježio tetovažom s njezinim imenom, Vedran je ne namjerava ukloniti.

'Ne razmišljam o tome da uklonim tetovažu. U tom trenutku kada sam je napravio tako sam se osjećao. Sve što je napravljeno iz ljubavi ne smatram greškom.'

Nogometaš je potvrdio da je s Ivom Buzov planirao i vjenčanje, no, nažalost, izjalovilo se.

'Nekad te životni putevi odvedu na druga mjesta i stvari se ne poklope onako kako si planirao. Nakon Ive bio sam u vezi, no kako nije dugo trajala, pretpostavljam da nije ni bila ozbiljna', rekao je Ćorluka, na što mu je Fani Stipković dala kompliment da su on i Vedrana Linardić bili lijep par, a Vedran je objasnio.

'Bili smo zajedno, nije išlo, i to je to. Mislio sam da će veza s Vedranom dulje potrajati. U svaku vezu uđem misleći da će potrajati i da će možda to biti to. Međutim, na kraju se obistinilo da to nije to, i idemo dalje', rekao je Vedran te dodao da ga kod djevojke najviše može odbiti dvoličnost.

Kako kaže, dosad se nijedna djevojka nije bunila zbog tetovaže imena bivše djevojke na ruci i pokušao je naći neku drugu Ivu, ali nije išlo.