SAMI SEBI DOVOLJNI

Mirza i Belma kao sijamski blizanci

16.05.2010 u 12:43

Bionic
Reading

Mirza i Belma iz dana u dan dokazuju da je njihova veza nešto najljepše što im se dogodilo u životu. Postali su nerazdvojni, a na Porinu se nisu ni sa kime družili, već su cijelo vrijeme uživali jedno u drugome

Budući da je rukometaš Mirza Džomba bio prezenter za nabolji ženski vokal na dodjeli diskografskih nagrada Porin, naravno da je na događaj došao u društvu RTL- ove voditeljice i svoje drage Belme Hodžić koja nije bila raspoložena za davanje izjava, no zato Mirza jest.

'Već drugu godinu zaredom pozvali su me da budem u ulozi prezentera i zbog toga mi je iznimno drago jer ja sam sportaš, a sada se imam priliku družiti malo i s glazbenicima', rekao je Mirza kojeg je odmah nakon što je odradio svoj posao na Porinu dočekala draga i primila za ruku. Par je popušio cigaretu ispred green rooma - rukometaš ju je pokušao sakriti, no uzalud - naš fotograf uspio je to zabilježiti.

Nakon popušenih cigareta uputili su se na after party gdje su također bili nerazdvojni. Par nije tratio vrijeme na druženje s uzvanicima već su cijelu večer stajali sami i zaljubljeno uživali jedno u drugome.