NA CRO-A-PORTERU

Mirta Šurjak u hrabroj modnoj kombinaciji

01.04.2011 u 09:21

Bionic
Reading

Novinarka i sudionica showa 'Zvijezde pjevaju' Mirta Šurjak na prvoj večeri Cro-a-Portera došla je pogledati što nude domaći dizajneri, ali i podržati splitsku kreatoricu splitsku dizajnericu Nedu Makjanić Kunić i Tea Perića, za koje kaže da rade odličnu modu i s kojima često surađuje

Ona sama imidž je često mijenjala, a kako kaže modno smirenje i umjerenije kombinacije dolaze s godinama.

'Modni izričaj čovjeka izgradi se s godinama i dolazi sa zrelošću, kad smo u tinejdžerskim godinama skloni smo kombiniranju nemogućeg, vrištećih boja, sad nekako dolazimo u smireniju fazu', kaže Mirta.

Žena koja po njoj ima odličan modni izričaj je američka glumica Gwyneth Paltrow. 'Sviđa mi se način na koji se ona igra s modom. Decentna je, fina i onako ženstvena profinjena', ističe novinarka.

Otkrila nam je i da će u showu 'Zvijezde pjevaju' u idućoj emisiji nastupiti u žestokoj rock pjesmi pa će tome prilagoditi i styling.

'Sljedeći žanr je rock, žešće, agresivnije. Na žalost ne stignemo baš vježbati jer sam ja poslom u Zagrebu, a Alen u Splitu, ali veseli me taj žanr i to je ono što više odgovara mom temperamentu', kaže Mirta koja se na prvoj večeri Cro-a-Portera pojavila u hrabroj modnoj kombinaciji tunike s uzorkom leoparda, bež hlača i sakoa upadljive boje ciklame.