OUTFIT ZA POHVALU

Mirela Forić Srna potukla konkurenciju u koži

28.03.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Lijepa supruga Darija Srne jedna je od najbolje odjevenih Hrvatica, a to je ponovno dokazala na predstavljaju nove Aldukove kolekcije

Mirela Forić Srna ima modu u malom prstu, a njezini outfiti su redovito bez greške.

Mama dvoje djece odlučila se za all black kombinaciju crne kožne haljine s trendi rukavima i visokih čizama od brušene kože, što je bio pun pogodak. 

Stajling je začinila malom crvenom torbicom, a ovaj proljetni look zaokružila je diskretnim make upom. Njezina kosa, s prepoznatljivim pramenovima boje meda i blagim valovima, lijepo se uklopila u ovo uspjelo izdanje za crveni tepih.

Mirela je u društvu poznatih uzvanika i uzvanica poput Ivane Paradžiković, Jelene Rozge, Stjepana Hausera, Ane Radišić, Mije Kovačić, Ante Vrbana, Tihane Harapin Zalepugin, Kristine Krepele, Milane Vlaović, Pamele Ramljak, Lee Mijatović i Damira Kedže uživala na predstavljanju ekskluzivne kolekcije vjenčanih haljina poznatog dizajnera Ivana Alduka u intimnom prostoru Hrvatskog narodnog kazališta.

  • +7
'Bridal' kolekcija dizajnera Ivana Alduka Izvor: Promo fotografije / Autor: Robert Gašpert, Ivana Kaurloto

Nova kolekcija Alduk bridal za proljeće/ljeto 2017. slijedi postulate visoke mode kao osnovu za stvaranje linije vjenčanica. Ženstvene siluete koje prate liniju tijela, šivane od najfinijih čipki, postupno se razvijaju u raskošnije i sve efektnije modele A-kroja, naglašavajući bogatstvo tekstura i uzak struk. Ručno vezeni frakovi od čipke i perlica, prozirne majice s 3D teksturom i aplikacijama te raskošni plaštevi poslužili su kao izvrsna zamjena za već klasične bundice, stole i velove.