ZAISTA UŽIVA

Mirela Forić pokazala savršenu figuru u bikiniju

18.12.2012 u 09:15

Bionic
Reading

Mirela Forić Srna, supruga nogometaša Darija Srne, u modnome svijetu sve je prepoznatljivija po istančanu modnom ukusu. No Mirela se doista može pohvaliti i vitkom i besprijekornom linijom koju je ovoga puta pokazala u badiću

Hrvatski reprezentativac i kapetan ukrajinskog kluba Šahtar iz Donjecka, Darijo Srna, zimsku pauzu tradicionalno koristi za odlazak na egzotični odmor sa svojom lijepom suprugom Mirelom.

Prošle godine bili su na Barbadosu, a ove je odluka pala na otočić St. Barths. Mirela se s vremena na vrijeme na Instagramu pohvalila i pokojom fotografijom.

Tako je objavila i fotografiju na kojoj uživa na terasi s pogledom na more, odjevena u prozračnu crnu kratku tuniku ukrašenu čipkicom te trendi narančastim šeširićem na glavi.

Pred sam povratak kući gdje je željno iščekuje kćerkica Kasja, Mirela je pozirala na plaži odjevena u badić na pruge, a u pijesku je ispisala kćerino ime i nacrtala srce. Jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, kako je često nazivaju modni kritičari, pokazala je vitku i besprijekornu figuru o kojoj mnogi samo sanjaju.