Dermatologija Ivana Nola

Minimalizam s dozom sofisticiranog luksuza najbolje opisuje novootvorenu polikliniku

11.03.2019 u 14:46

  • +8

Dermatologija Ivana Nola zasjala je u novom ruhu na novoj adresi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar

Bionic
Reading

Dermatologija Ivana Nola zasjala je u novom ruhu na novoj adresi

Kažu da najbolji interijeri savršeno prikazuju i odražavaju osobnost vlasnika. Kroz interijer se može vidjeti i više osim samih zidova i namještaja, kroz njegovo uređenje osjećamo atmosferu. Trendovi se svake godine mijenjaju ali sve više ljudi traži jednostavnost i mir u svom prostoru, radilo se o životnom ili o radnom, jer upravo u oba, u većini slučajeva, provodimo jako puno vremena.

Upravo tom mišlju vođena, dr. Ivana Nola, poznata dermatologija, odlučila je svoje radno mjesto preseliti na novu adresu. Cilj joj je bio, prije svega, stvoriti prostor u kojem će se svaki klijent osjećati ugodno i dobrodošlo. Sofisticiran, prostran i uredan prostor predvorja, jednostavno oduševljava samim ulaskom u isti. Boje koje prevladavaju su bijela i siva, koje se savršeno uklapaju, naravno, uz pomno odabrane detalje. Pažnju posebno zaokuplja veliki luster, satkan od mnoštva latica, smješten na središtu stropa prostorije. Svojim impozantnim i luksuznim izgledom, cijeloj prostoriji daje jednu sasvim posebnu dimenziju. Namještaj, poput bijelih i staklenih stolića, zanimljivih fotelja te sivih kauča, divno zaokružuje cijelu ideju o udobnosti predvorja. Visoku estetičnost naglašavaju i reljefni zidovi, koji su samo još jedan od detalja koji prostoriju čine izuzetno raskošnom. Asocirajući na čistoću i urednost ali s dozom finog ukusa, ordinacije odišu jednostavnošću i bjelinom, a u svakoj se nalazi veliko ogledalo, koje prije svega izgleda poput umjetničkog djela. Uređenje Dermatologije Ivana Nola, spoj je sofisticiranog minimalizma i osjećaja za fino i suvremeno.

Ulica Ognjana Alberta Štige 4, adresa je na kojoj će vas dočekati stručno i ljubazno osoblje, a najsuvremeniji estetski tretmani lica i tijela, operacije madeža te mnogi drugi, bit će obavljeni pod stručnim okom u prekrasnom ambijentu i opuštajućoj atmosferi.