ZANOSNA LJEPOTICA

Minijaturni bikini jedva zauzdao njezine raskošne obline

16.12.2016 u 13:34

Bionic
Reading

Najpoznatija predstavnica plus size modela, prelijepa Ashley Graham pobjegla je od hladnoće u Portoriko gdje je odmah uskočila u minijaturni bijeli bikini

Ljepotica je to koja je u 2016. zakoračila naslovnicom prestižnog izdanja Sports Illustrated Swimsuit Edition, a dominaciju u modnom svijetu nastavila brojnim kampanjama i angažmanima. Krasila je i naslovnice kanadskog Ellea i britanske Grazije, a godinu zaokružila najvećim uspjehom - naslovnicom Voguea.

Netipična manekenska zvijezda na Portoriku snima novi editorijal, a iako je objavila fotografije sa snimanja, još nije otkrila o čemu se radi. No zato ne krije koliko uživa u svom poslu, obline je bez ustručavanja istaknula minijaturnim bijelim bikinijem na vezanje.


Graham ističe da je ponosna na sve svoje mane i nedostatke. 'Mislim da je trenutak kad sam se prestala uspoređivati s drugim ženama bio onaj kad sam zaista postala uspješna i sretna i zadovoljna time kakva sam', rekla je nedavno 28-godišnja ljepotica u razgovoru za britanski Vogue čiju naslovnicu krasi.

No ni taj povijesni uspjeh nije mogao proći bez skandala. Glavna urednica Voguea Alexandra Shulman u uvodniku je otkrila koliko je modna industrija licemjerna te priznala da su modne kuće odbile odjenuti je čak i za prestižno Vogueovo snimanje.

'Čini se čudnim i, po mom mišljenju, nimalo mudrim da neki od naših najpoznatijih modnih brendova ne idu ukorak s ostatkom svijeta koji je počeo prihvaćati drugačiju definiciju fizičke ljepote', napisala je Shulman u uvodniku. Britanski Vogue ovom se temom misli malo ozbiljnije pozabaviti.


Plus size ljepotica, koja nosi konfekcijski broj 14, priznaje da njezini brojni kritičari jedva čekaju priliku da je zaspu negativnim komentarima na društvenim mrežama i u komentarima ispod članaka.

'Obično polude ako mi negdje proviri komadić celulita', kaže Ashley i dodaje da je svi ti negativni, a često i ružni komentari uopće ne smetaju.

???? by @andrewfitzsimons

A photo posted by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on


'Sve su žene, bez obzira na kilograme, oblik tijela, konfekcijski broj koji nose, godine i boju kože jednako lijepe', kaže plus size ljepotica koja uspješno razbija uvriježene stereotipe u modnoj industriji.

Nakon što je pomaknula granice i srušila barijere postavši prvi model većeg konfekcijskog broja u povijesti na naslovnici Sports Illustrateda s kupaćim kostimima i britanskog Voguea, Ashley Graham otkriva da ima još jedan neostvaren san.

'Zamišljam da Idris Elba glumi Jamesa Bonda, a ja da budem njegova Bondova djevojka. Možete li to zamisliti? Ja to svaku noć vidim u svojim snovima', našalila se lijepa manekenka.