UŽIVA U ČARIMA LJETA

Minijaturni badić jedva je ukrotio obline lijepe brinete

30.07.2020 u 09:17

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, Alessandra Ambrosio, nastavlja uživati u druženju s prijateljima i obitelji, daleko od modnih pista. Modne angažmane lijepa Brazilka je zbog pandemije koronavirusa zamijenila aktivnostima na plaži, no umjesto da otputuje na neku udaljenu destinaciju, ovog ljeta je odlučila ostati u Los Angelesu

Lijepa Alessandra Ambrosio nije prošla neprimijećeno na plaži u Marini del Rey, u Los Angelesu. 39-godišnja Brazilka je ondje uživala u društvu prijatelja i obitelji, a paparazzi su je uspjeli uslikati u provokativnom badiću koje je u prvi plan stavilo njeno zanosno tijelo.

Jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, koju javnost pamti kao Victorijinu anđelicu, ima tijelo iz snova na račun kojeg je izgradila zavidnu karijeru u vrhu modne industrije. Za njom se i danas grabaju vodeće modne kuće te je jedna od rijetkih modela koji radi na pragu četrdesete.

  • +7
Alessandra Ambrosio Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Duge noge, obline i istesane trbušnjake na kojima lijepa Brazilka marljivo radi bilo je nemoguće ignorirati dok je Alessandra trčkarala pješčanom plažom u minijaturnom crvenom bikiniju, dokazavši još jednom zašto je jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena.

Alessandra je u ožujku 2018. raskinula dugogodišnje zaruke s milijunašem Jamiejem Mazurom s kojim ima dvoje djece, Anju i Noaha, zbog kojih su ostali u prijateljskim odnosima. Nakon što se njihova ljubav ugasila, oboje su ubrzo pronašli sreću u drugim partnerima.

Slavna Brazilka 'pala je' na šarm Nicola Oddija s kojim je u lipnju 2018. stupila u vezu, nakon što su se upoznali i zaljubili tijekom izlaska u noćnom klubu HQ2 u Atlantic Cityju. Nicolo je osnivač luksuznog talijanskog brenda Alanui pa se par često može vidjeti na raznim modnim događajima.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Like lovers do ...❤️

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)