PIPI DJEVOJKA

Kao u danima najveće slave: 57-godišnja Ana Sasso ostavila sve bez riječi fotografijama u bikiniju

28.07.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Prošlo je nevjerojatnih 38 godina otkako je Ana Sasso proglašena najljepšom ženom tadašnje Jugoslavije, koja se na izboru za Miss svijeta plasirala među najljepših 15 cijeloga svijeta. No, više od njezine titule Miss Jugoslavije, javnost ju je poznavala, ali i poznaje po legendarnoj reklami za gazirani napitak Pipi, u kojoj je u mokroj majici izronila iz mora i postala seks-simbolom tadašnje države

Iako ima 57 godina, iste bi joj rijetki dali. Ana Sasso najnovijim je fotografijama na svom Instagram profilu još jednom potvrdila kako su za nju godine tek broj. Svoju besprijekornu liniju, koju može zahvaliti genima, ali i redovitom vježbanju, istaknula je minijaturnim bikinijima, a komplimenti su se ispod objavljenih fotografija samo krenuli nizati.

Iako se odavno povukla iz javnog života, povremeno ipak svoje obožavatelje oduševi upravo objava na Instagramu i sjeti na neka dobra, stara vremena, kada je bila, i to s razlogom, seks-simbol tadašnje Jugoslavije. Naime, Ana Sasso prvo je 1982. godine proglašena Miss Jugoslavije, te je državu predstavljala i na svjetskom izboru u Londonu, gdje se plasirala u prvih 15 najljepših djevojaka svijeta.

No, javnost ju i danas najčešće povezuje s legendarnom reklamom za gazirani napitak Pipi, u kojoj Ana Sasso, u mokroj majici, izranja iz mora na splitskim Bačvicama.