HELENA MATIĆ

Djevojka najskupljeg igrača HNL-a pokazala besprijekornu figuru u bikiniju hit uzorka

28.07.2020 u 10:08

Bionic
Reading

Nekadašnja klizačica javnosti je postala zanimljiva nakon što je njezin dečko, nogometni vratar Dominik Livaković, dobio poziv za Svjetsko prvenstvo u Rusiji prošle godine. Na Instagramu je danas prati više od 10 tisuća ljudi koji s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu objavu

Ne događa se često da na Transfermarktu najskupljim igračem u nogometu bude proglašen golman, no, to se ovoga puta dogodilo našem Dominiku Livakoviću koji je sa 12,5 milijuna eura trenutno najskuplji igrač HNL-a. A paralelno s njegovom popularnošću na nogometnim terenima, raste i interes za njegovom djevojkom, atraktivnom Zagrepčankom Helenom Matić, koju na Instagramu prati više od 10 tisuća ljudi.

Nekadašnja klizačica oduševljava svojom ljepotom, ali i istančanim smislom za modu. Tako je bilo i ovoga puta, kada je objavila najnovije fotografije nastale na jahti usidrenoj kod plaže Lojena, a koja se nalazi na Kornatima, točnije na jugozapadnoj strani otočića Levrnaka.

Preplanula Helena, zna itekako što je potrebno za dobru fotografiju, stoga je legla na drveno sunčalište na brodu i raširila svoju dugu kosu. U trendi bikiniju tie dye uzorka, koji je itekako popularan ove sezone, baš kao i model visokih gaćica do struka i banana topića, Livakovićeva djevojka istaknula je svoju besprijekornu figuru.

Par je inače u vezi već više od dvije i pol godine i žive zajedno u Zagrebu s psom Cruzom. ‘Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled’, otkrila je jednom prilikom samozatajna Helena.