IZAZOVNE HALJINE ZA NOVI SPOT

Minice jarkih boja ističu preplanuli ten Franke Batelić

16.07.2010 u 15:14

Bionic
Reading

Lijepa 18-godišnja Labinjanka pokazala je skladnu figuru i preplanuli ten na snimanju videouratka za novu pjesmu koju je napravila u suradnji s hip hoperima AliBi

'Cijeli svijet', nova pjesma Franke Batelić snimljena s hip hop dvojcem AliBi, dobila je i svoj videospot snimljen u zagrebačkoj tvornici Katran pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

Lijepa 18-godišnjakinja koja će ovo ljeto provesti u Bostonu, gdje je na glazbenom koledžu Berkley dobila stipendiju, na snimanju spota pojavila se u jarkim bojama. Mlada Labinjanka preplanule puti izgledala je savršeno u narančastoj i tirkiznoj haljini koje su otkrivale ramena i njezinu skladnu figuru. Čini se da se odlično osjeća budući da je zračila vedrinom i samopouzdanjem tijekom snimanja spota.

Jedan od razloga za zadovoljstvo također je ulazak u hrvatski izbor OGAE Song Contesta, veliko natjecanje koje organizira Eurofest Hrvatska - Udruga obožavatelja eurovizijskog festivala Hrvatske.

Udruge iz cijele Europe svake godine organiziraju izbor predstavnika u Europi, a Franka je i prošle godine bila hrvatska predstavnica. Ove joj se godine smiješi dvostruka sreća: naime, u konkurenciji 15 pjesama, među kojima su i hitovi Colonije, Urbana, Natali Dizdar i drugih, Franka ima čak dvije pjesme, osim suradnje s hip hoperima Viktorom i Dinom na pjesmi 'Cijeli svijet', sudjeluje i sa samostalnim singlom 'Moje najdraže'.