U ŠETNJI

Miljama daleko od holivudskog glamura: I Andie MacDowell prošetala se u ležernom izdanju

27.03.2020 u 11:22

Bionic
Reading

Slavna glumica Andie MacDowell u društvu kćeri Margaret Qualley, također glumice, nije promaknula fotografima iako je bila u casual izdanju i bez šminke

Zvijezda filmova poput 'Četiri vjenčanja i sprovod' ili 'Seks, laži i videovrpce', iako će u travnju navršiti 62 godine, oduševljava svojom bezvremenskom ljepotom i besprijekornim modnim stilom na crvenom tepihu.

Ipak, kako je globalna pandemija posve zaustavila i svijet showbizza, pa su mnoga događanja poput premijera ili festivala otkazana, slavne sad viđamo u posve drukčijim izdanjima, daleko od glamura.

  • +3
Andie MacDowell i Margaret Qualley Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Zgodna brineta je u društvu svoje kćeri Margaret Qualley prošetala njihovog kućnog ljubimca, a glumice su se ovoga puta odlučile za casual look.

Andie je nosila udobnu prošivenu jaknu u svijetloplavoj nijansi s hlačama i tenisicama, upotpunivši ovaj sportski stajling sa šarenim šalom.

Njezina kćer koju su kritičari pohvalili za ulogu u Tarantinovom filmu 'Bilo jednom.... u Hollywoodu', spojila je majicu s vječitim prugicama s trapericama, tenisicama i šiltericom.

Mlada ljepotica sudeći po svemu naslijedila je najbolje gene svoje majke, najdugovječnijeg zaštitnog lica L'Oreala i vjerojatno najdugovječnijeg lica jednog brenda ikada.

Činjenica da joj je Andie majka ne smatra otežavajućim.

'Gledam na to isključivo kao na nešto korisno. Shvaćam da sam privilegirana, ali istovremeno se trudim iskreno zaslužiti svoje uloge', rekla je u jednom ranijem intervjuu Margaret.