ČVRSTA ODLUKA

Miley odlučila opet biti dobra

24.12.2010 u 12:59

Bionic
Reading

Miley Cyrus (18) koja je razljutila roditelje Tish i Billyja Raya nakon što je procurila snimka na kojoj puši 'bong' s halucinogenom travom salvijom, inače legalnom u Kaliforniji, čvrsto je odlučila da će se popraviti

'Iako Miley sama može donositi mnoge odluke, ne želi više svojim ponašanjem ljutiti roditelje. Odlučila je da će se promijeniti i postati kakva je bila i prije kako bi bila uzor svojim mladim fanovima kako i dolikuje teen zvijezdi. Premda ne voli da joj itko išta naređuje, Miley više od svega voli svoje roditelje i obitelj i sve bi napravila za njih', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Američki mediji komentiraju da je Mileyino razuzdano ponašanje potaknuo i razvod njezinih roditelja, nakon 17 godina braka, a kako se pričalo, tome je kumovala i navodna afera Mileyine majke Tish (43) s Bretom Michaelsom (47), frontmenom hair metalbenda Poison s kojim je Miley snimila duet Nothing to Lose.

'Miley je bila ljuta na majku kad je to saznala. Bret je postao dobar prijatelj s cijelom obitelji, pa je bila u šoku. Nije ni čudo da je stala na očevu stranu. Sve je to utjecalo na njezino ponašanje, jer je željela zaboraviti obiteljsku dramu', rekao je isti izvor. Ipak, Michalesov PR menadžer opovrgnuo je te tračeve.