GOSTUJUĆA ULOGA

Miley ipak u nastavku 'Seksa i grada'

20.10.2009 u 15:42

Bionic
Reading

Nakon puno spekulacija i Mileyinih neslužbenih potvrda o njezinoj cameo ulozi u filmskom nastavku 'Seksa i grada', slike koje su procurile sa seta pokazuju da se teen zvijezda ipak pridružila slavnoj glumačkoj ekipi

Kako je već ranije najavljeno, u jednoj sceni filma mlada Miley pojavljuje se na crvenom tepihu u jednakoj haljini kakvu nosi i Samantha Jones (Kim Cattrall), što će nemalo iznenaditi vremešnu zavodnicu.

Samantha je brižljivo birala haljinu za svečanu premijeru kako bi izgledala što mlađe i seksi, no na njezino veliko iznenađenje, istu opravicu odabrala je i 16-godišnjakinja.

Usprkos istim haljinama, Miley oko vrata nosi zanimljivu ogrlicu sa šiljcima, dok je Sam svoju kreaciju upotpunila dvostrukom ogrlicom od topaza.

Cyrus
, prema najnovijim informacijama, neće imati nijednu rečenicu u filmu, a dvije će se glumice, prema scenariju 'Seksa i grada 2', sresti na premijeri filma 'Heart of the Desert' u kojem igra Samanthin dečko Smith (Jason Lewis).

Film o slavnim modno osviještenim Njujorčankama u kina stiže u svibnju 2010. godine, a osim Miley, u gostujućim bi se ulogama trebale pojaviti Penélope Cruz i Liza Minnelli