POKUŠAVA JE OTJERATI

Miley Cyrus ometa zaručnika na filmskom setu

01.08.2012 u 10:37

Bionic
Reading

Iako se mladi par nedavno zaručio i planira veliku svadbu, Liamu njegova bolja polovica Miley katkad otežava i komplicira život

Mlađahni australski glumac Liam, prema najnovijim saznanjima, očajnički pokušava otjerati svoju zaručnicu Miley sa seta svog novog filma imena 'Paranoia' koji se snima u Los Angelesu. Dok Liam pokušava raditi na ulozi, Miley mu odvlači pažnju željom za zabavom.'Dok Liam snima film, Miley ne može sjediti mirno i provodi dane šopingirajući. Nakon što Liam završi s cjelodnevnim snimanjem, Miley svojom pričom o dnevnim aktivnostima muči svog umornog zaručnika usput ga moleći da s njom posjećuje elitne restorane i klubove za koje on nije raspoložen', izjavio je izvor blizak paru.

'Miley je na područje snimanja filma dovela i njihovog kućnog ljubimca, buldoga Ziggyja, zbog kojeg se Liam ne može naspavati. Zbog svih tih okolnosti Liam je rekao Miley da se ne može fokusirati na svoju filmsku rolu. Također je predložio da bi najbolje rješenje bilo da se Miley vrati doma', nadodaje izvor.

Mladi par je započeo svoju romansu na setu filma 'The Last Song' 2009. godine i od tada je nerazdvojan. Mlađahni australski glumac zaprosio je Miley ove godine.