MODNI KLASIK

Milanka Opačić u elegantnoj crnoj haljini zasjenila i predsjednicu

26.06.2018 u 13:22

Bionic
Reading

Među uglednim uzvanicima koji su nazočili velikom svečanom prijamu u povodu Dana državnosti kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, svojim se elegantnim modnim odabirom istaknula saborska zastupnica Milanka Opačić

Po mnogima jedna od naših najbolje odjevenih političarki koju smo u posljednje vrijeme rijetko viđali, nije ni ovoga puta pogriješila odlučivši se za bezvremenski klasik: haljinu u crnoj boji.

Ova ljubiteljica minimalizma izbjegava jake boje i upadljive dezene, pa ni na prijamu na Pantovčaku nije modno podbacila.

  • +50
Prijem Predsjednice Republike u prigodi Dana državnosti Republike Hrvatske Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Članica SDP-a za ovu je svečanu prigodu igrala na sigurno odlučivši se za zanimljivu haljinu asimetričnog kroja koja prati liniju tijela ispod koje je nosila majicu od prozirne tkanine.

Uvijek dotjerana bivša ministrica socijalne politike i mladih njeguje poslovnu eleganciju te pazi da je odjevena primjereno i s ukusom no njezini s odabiri uvijek s nekim malim odmakom što ih čini itekako vizualno zanimljivima.

Jednostavan, ali vrlo efektan look zaokružila je neobičnim štiklama, s vrlo malo nakita, mladenačkom frizurom i odgovarajućim clutchem.

Istu je asimetrično krojenu haljinu, Milanka Opačić nosila i u izbornoj noći u rujnu 2016. u Muzeju suvremene umjetnosti u stožeru Narodne koalicije u kombinaciji s bodyjem bez rukava. Odličan stajling začinila je trendi platformama američkog brenda Nine West sa srebrnim detaljima i predimenzioniranom narukvicom.

Osim Milanke Opačić, ovom su svečanom događanju na Pantrovčaku nazočila mnoga poznata lica poput predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića, ministara, brojnih saborskih zastupnika i predstavnika političkih stranaka, ali i uglednih lica iz kulturnog, gospodarskog, vjerskog i javnog života Hrvatske.

  • +5
Milanka Opačić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Među njima su bili i kardinal Josip Bozanić, predsjednik HAZU Zvonko Kusić, državna tajnica Josipa Rimac, predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović, čelnik SDSS-a Milorad Pupovac, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Mirko Šundov, umirovljeni general Mladen Markač, europska zastupnica Marijana Petir, Vladimir Šeks, čelnica udruge U ime obitelji Željka Markić, Ivo Gregurević, glumački par Anja Šovagović Despot i Dragan Despot, Martina Bienenfeld, Ingrid Antičević Marinović, Božo Skoko ...