ELEGANTNA U ČIPKI

Milanka Opačić pokazala kako se nosi mala crna haljina

17.03.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Saborska zastupnica Milanka Opačić još je jednom pokazala da moda i politika bez problema idu zajedno. Na koncert kraljice sevdaha Amire Medunjanin, Milanka je stigla u čipkastoj haljini, a crnu kombinaciju 'razbila' je crvenim ružem na usnama

Političarka i saborska zastupnica Milanka Opačić nikada nije krila da je, osim u politiku, velika zaljubljenica i u modu. A budući da ju prati, itekako dobro zna da je čipka trenutno obavezna u ormarima pripadnica nježnijeg spola. Upravo u crnoj čipkastoj haljini, Milanka se pojavila u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, na koncertu kraljice sevdaha Amire Medunjanin.

  • +5
Milanka Opačić Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Jednostavna, a opet svečana i elegantna haljina, prozirnih rukava, od grudi prema dolje imala je podstavu. Uz haljinu, Milanka Opačić odjenula je crne najlonke te elegantne salonke koje oko gležnjeva imaju neobičan detalj. Kosu je raspustila, na usne nanijela crveni ruž, i pokazala samouvjerenost dok je pozirala fotografima.

Jedina zamjerka odlazi na odabir torbe, koju je držala u ruci, a koja je bila preglomazna i presvakodnevna za ovakvo događanje i modnu kombinaciju koju je odabrala.

  • +13
Koncert Zagrebačke filharmonije i Amire Medunjanin Izvor: Cropix / Autor: Dragan Matic / CROPIX