RADI PUNOM PAROM

Milana Vlaović zablistala na promociji knjige

05.04.2014 u 12:47

  • +2

Milana Vlaović predstavila knjigu

Izvor: Promo fotografije / Autor: Podravka d.d.

Bionic
Reading

Spisateljica, skladateljica i kolumnistica Milana Vlaović napisala je još jednu knjigu – 'Priče o nedjeljnom kolaču' - koja je nastala kao rezultat suradnje s Podravkom

Lijepa spisateljica, 43-godišnja Milana Vlaović, zablistala je u petak na Hrvatskom festivalu hrane i vina u Zagrebu, na promociji nove knjige.


Na promociji su bili i recenzent Renato Baretić i gastronom Rene Bakalović te direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke Marinka Akrap, a posebni gosti ovog kulinarsko-književnog projekta bili su glumac Filip Šovagović i poznati kuhar i član žirija Celebrity Masterchefa Andrej Barbieri.

'Progovarala sam o temama koje se tiču svih žena, u većoj ili manjoj mjeri negdje su nas dotakle. Glavna inspiracija bio mi je kolač i to mi je pružilo mogućnost da uspoređujem život, pa čak i junakinje s kolačima. To sam, na primjer, učinila u priči o kolaču koji se zove Trostruki užitak, gdje je svaka junakinja, a imam ih tri, karakterno opisana kao dio tog kolača', rekla je Milana na promociji.

Milana nam svojim toplim pričama uspijeva jasno dočarati brojne slike; sreće kad mama nedjeljom sprema vašu omiljenu slasticu, smijeha kad baki u kuhinji kradete posljednje ostatke čokolade, zamazanih slatkih dječjih prstiju i, naravno, mirisa kad je slastica već pri samom kraju. A što sve jedna žena sa svojim mužem, djecom, majkom i prijateljicama može doživjeti u godinu dana, svjedoče slastice iz knjige, koje će upotpuniti i zasladiti nadolazeće nedjelje.