VELIKA PROMJENA

Mikro bob novi je trend: Zahvalnoj frizuri nije odoljela ni Khloe Kardashian

12.03.2020 u 09:51

Bionic
Reading

Bob frizura već mjesecima na silazi s liste najpoželjnijih. Tako su svoju kosu stilizirale brojne svjetske glumice, pjevačice i voditeljice. Khloe Kardashian otišla je korak dalje, pa se mnogi pitaju je li ovo novi vrući trend u beauty svijetu

Reality zvijezda Khloe Kardashian vrlo često mijenja svoje frizure, boju kose ali i dužinu. Ugradnja ekstenzija, pa ponovno šišanje nisu joj strani.

Poznato je da ne voli monotoniju. Tako je nakon dugo vremena nošenja duge kose sada sve iznenadila svojim odabirom frizure.

Odvažila se na takozvani mikro bob- frizuru oblikovanu u bob, ali mnogo kraću od klasičnog koji je inače do ruba vilice. Khloe je pak svoju kosu skratila malo više i svojim novim izgledom oduševila vojsku obožavatelja.

Oduševila je i trendseterice, a stručnjaci u beauty biznisu poručuju kako bi upravo ova frizura mogla obilježiti naredne mjesece.

Izuzetno je zahvalna za održavanje, vrlo malo vremena oduzima za stiliziranje takve kose, a rezultat je izuzetno efektan svaki puta što god s njome učinili. Bilo da je peglate na ravno, uvijate prema unutra ili van ili pak pustite u opuštene valove kada će izgledati nonšalantno.