SHRVANA I UPLAKANA

[VIDEO] Javnost konačno saznala kako je Khloe Kardashian reagirala na vijest o preljubu oca svog djeteta

17.06.2019 u 19:01

Bionic
Reading

'Gdje ti je bila pamet', čuje se s jedne strane slušalice Kylie Jenner na početku jedne od dvije finalne epizode showa Keeping Up with the Kardashians u kojoj je javnost konačno saznala kako je najpoznatija obitelj na svijetu reagirala kada je saznala da je NBA zvijezda Tristan Thopmson prevario Khloe Kardashian s najboljom prijateljicom njezine sestre Kylie Jenner

Zavrzlamu oko preljuba u obitelji Kardashian dugo smo pratili kada se tek dogodila u veljači, a sada je otkrivena pozadina skandala u kojoj glavne uloge imaju prevarena Khloe Kardashian, preljubnik Tristan Thompson, Khloeina mlađa sestra Kylie Jenner i njezina najbolja prijateljica Jordyn Woods koja je optužena za izdaju Kardashianki.

U prvom dijelu finalne epizode koja će večeras biti emitirana Khloe Kardashian saznaje da se dugogodišnja prijateljica njezine sestre Kylie, Jordyn Woods, spetljala s ocem njezina jednogodišnjeg djeteta, košarkašem Tristanom Thompsonom koji je i ranije u vezi bio nevjeran.

'Tristan i Jordyn plazili su jedno po drugome sinoć', rekla je Khloe na telefon sestra Kim Kardashian, nakon čega Khloe brizne u plač.

  • +9
Khloe Kardashian u šetnji s kćerkicom True Thompson Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moramo istražiti cijelu priču', bila je ustrajna njezina majka i menadžerica Kris Jenner koja uvijek nastoji zaštiti svoju djecu od javnosti i glasina, no ovog puta priča o Tristanovom preljubu odjeknula je poput bombe.

Prema riječima Kim Kardashian Tristan je priznao preljub za koji ga se optužuje, pa je nedugo nakon što je skandal izbio u medije Khloe izbacila Tristana iz zajedničkog doma.

Dok su ostali ukućani bili jednoglasni u tome kako su i Tristan i Jordyn užasno pogriješili i kako cijela obitelj više ne bi trebala imati kontakt s njima, Kylie Jenner se našla na mukama - morala je odabrati između sestre i najbolje prijateljice od malih nogu.

Khloe Kardashian saznaje da ju je Tristan Thompson prevario Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

U isječku koji je televizija E! emitirala čuje se kako je Kylie još uvijek u velikom šoku tijekom razgovora s Khloe.

'Rekla sam joj - Gdje ti je bila pamet?', rekla je Kylie u razgovoru sa sestrom.

Po prvi put fanovi su mogli čuti i Khloeinu rekaciju nakon što je saznala za izdaju svog partnera.

'Znala sam tko je on. Ni u snovima nisam mogla znati da je ona takva osoba', odgovorila je vidno razočarana Khloe, kroz suze dodavši kako joj najteže pada to što se sve događa pred očima javnosti.

  • +10
Khloe Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao što već znamo, Kylie je u konačnici stala na stranu svoje sestre te je Jordyn zamolila da iseli iz njezine kuće u kojoj se živjela i pomagala joj oko kćerkice Stormi.

Prisjetimo se, Jordyn Woods i Tristan Thompson spetljali su se na zabavi u Thompsonovoj kući u veljači, a 1. ožujka Jordyn je u televizijskom intervjuu dala svoju verziju priče,nakon što je pretrpjela brojne osude fanova klana Kardashian. U intervjuu je priznala kako je Tristan taj koji je nju poljubio, a ne ona njega te kako s košarkašem nije imala seks kako se pričalo u medijima.

Izvor poznat portalu People rekao je kako su Kylie i Jordyn trenutno u prijateljskim odnosima, ali da njihov odnos vjerojatno više nikada neće biti kao što je bio nekad.