TEŠKE OPTUŽBE:

'Michael Jackson bio je poremećeni pijanac'

29.04.2013 u 18:27

Bionic
Reading

Kralj popa tjednima prije no što je umro pio je dnevno po šest boca vina, tvrdi kum njegove djece, glumac Mark Laster. A lijepe riječi za bivšeg poslodavca nema ni bivša kućna pomoćnica

Istraga je zaključila kako je Michael Jackson umro zbog akutnog trovanja lijekom propofol, koji mu je intravenozno ubrizgao netko drugi. No čini se kako to nije bilo jedino što je pridonijelo njegovoj smrti.

Lester tvrdi, piše Daily Mail, kako se Jackson svakodnevno opijao tjednima prije no što je preminuo ispijajući po šest boca vina dnevno. U hotelima gdje je osiguranje bilo strogo alkohol bi mu švercao prijatelj.

Navodno je bio i 'paraliziran' tijekom konferencije za medije na kojoj je trebao najaviti turneju 'This Is It'. Paraliziran od alkohola, 54-godišnji glumac tvrdi kako se pjevač onesvijestio nakon što je popio gotovo čitavu bocu viskija. Nekako su ga prizvali svijesti, ali na konferenciji nije mogao prozboriti više od nekoliko riječi.

A bivša kućna pomoćnica Adrian McManus ustvrdila je kako je, zajedno s drugim zaposlenicima Jacksonovog imanja Neverland, poslodavca barem dva puta zatekla klinički mrtvog tijekom 90-ih. Jednom se predozirao tabletama koje su mu prepisali liječnici, a drugi put su ga pronašli kako leži pored bazena, bez pulsa. Uspjeli su ga oživjeti u oba slučaja.

'Nije bio heroj, već problemima opterećena osoba, depresivni narkoman, manipulator poremećenog i demonskog uma. I dan danas imam noćne more jer sanjam taj prokleti Neverland', rekla je Adrian.