SUPRUG PROMIJENIO BRAVE

Mia Begović ne može ući u stan u Masarykovoj?

27.02.2012 u 19:46

Bionic
Reading

Glumica Mia Begović od povratka sa snimanja reality šoua 'Survivor' ne može ući u svoj stan jer joj je navodno bivši suprug promijenio brave na vratima

Kako pišu VLM agencija i magazin Story, Mia Begović ne može ući u stan nakon povratka s Kostarike. Miji Begović brave u stanu u zagrebačkoj Masarykovoj ulici navodno je promijenio bivši suprug Željko Žnidarić te ne može ući u njega već dvije noći. Na Kostarici je Mia sudjelovala u reality šouu o preživljavanju u divljini pod nazivom 'Survivor'.

Glumica Mia Begović u telefonskom razgovoru kratko nam je rekla da je istina da više ne može ući u svoj stan. Story piše da su supružnici već su duže vrijeme u sporu oko stana, a sada Mia spava na kućnom pragu, protestirajući protiv situacije u kojoj se našla, nemoćna da dođe čak i do svojih osobnih stvari.

Vruća Kostarika proteklih je mjeseci bila novi dom za 18 natjecatelja iz regije, među kojima je bila i Mia Begović. 'Survivor' će gledatelji na malim ekranima moći pratiti na na RTL televiziji od 12. ožujka. Uz Miu, na snimanju šoua bila je i njezina kći Maja Lena Lopatny te Ava Karabatić i Neven Ciganović.