OČISTITE UM I TIJELO

Merkur je u Djevici, a najviše koristi od toga imat će Bikovi, Jarci, Rakovi, Škorpioni i - Djevice

31.08.2019 u 08:19

Bionic
Reading

Merkur je u četvrtak uletio u Djevicu, jedan od dvaju znakova kojima vlada (drugi su Blizanci). Budući da su tu i Sunce, Venera i Mars, u tijeku je razdoblje snažnih djevičjih vibracija koje bitno utječu na emocije i ponašanja

Najviše će koristi od toga imati Bikovi, Jarci, Rakovi, Škorpioni i same Djevice, dok će se Blizanci, Strijelci i Ribe povremeno susretati s pehovima i neprijateljstvom.

Iako će skup planeta u Djevici različito utjecati na znakove, svi će biti organiziraniji, temeljitiji i skloniji analizi. Bolje ćete uočavati predmete oko sebe i više se živcirati zbog nereda i prljavštine. Čak i ako ste uobičajeno neuredni, mogao bi vas spopasti nagli poriv za spremanjem, slaganjem, čišćenjem, pranjem i odbacivanjem nepotrebnog.

  • +2
Hailey Bieber je Škorpion, rođena je 22. studenog 1996. Izvor: Profimedia / Autor: Rachpoot/MEGA

Pročistite um i tijelo

Razdoblje do 14. rujna, dokad će Merkur i Venera boraviti u Djevici, osobito je povoljno za učenje, sređivanje misli, kovanje planova i odbacivanje nerealnih zamisli. Ako propustite spomenuti rok, imate prilike za 'popravni' do 21. rujna. Provedete li to u djelo, mogli biste olakšati um od 'smeća' i s većom jasnoćom zakoračiti u budućnost.

Merkur u Djevici povoljan je za bavljenje zdravstvenim pitanjima, prehranom, vježbanjem i opuštanjem. Proučavate li medicinske i farmaceutske revije, nabasat ćete upravo na savjete koji vam trebaju. Pregledi i zahvati zakazani u ovom razdoblju mogli bi imati viši postotak uspjeha, ali je važno napomenuti da preciznija prognoza nije moguća bez osobnog horoskopa.

  • +5
Petra Nemcova je horoskopski Rak, rođena je 24. lipnja 1979. Izvor: Profimedia / Autor: NN

Mars je u Djevici od 18. kolovoza do 4. listopada, ali će do 14. rujna pridonijeti jakim djevičjim energijama. Dobar je trenutak za raznovrsne popravke, zamjene uređaja ili drvenarije, odvoz glomaznog otpada i selidbu. Lošija je strana skupa planeta u Djevici opasnost od previđanja šire slike. Nemojte se dati previše uvući u detalje jer biste mogli potrošiti previše vremena na njih prije no što ostvarite cilj.