PANIKA U ZODIJAKU

Merkur i pomrčine poremetit će dobru zabavu, a od Blizanaca, Riba, Djevica i Strijelaca očekujte stalne promjene raspoloženja

22.05.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Ulaskom Sunca u Blizance 20. svibnja počelo je vrlo razigrano razdoblje u kojem nas čekaju pomrčina Mjeseca, a zatim i Sunca. Ove lunacije u kombinaciji s retrogradnim Merkurom mogu vam pomrsiti neke planove, ali vas i navesti da zavirite dublje u sebe

Osjećate se živahno, vrlo ste pričljivi, lako sklapate nova poznanstva, žarite i palite društvenim mrežama? Ništa neobično, jer 20. svibnja Sunce se u Blizancima pridružilo Merkuru, vladaru tog znaka koji je sinonim za komunikativnost, znatiželju i hirovitost. Blizanci, Ribe, Djevice i Strijelci bit će najskloniji naglim promjenama raspoloženja, što može poprilično zbuniti okolinu.

Vladavina Blizanaca tradicionalno obećava dobru zabavu, širenje kruga znanaca i plodno razdoblje za pisce, PR-ovce i sve koji rade u medijima ili im je posao vezan uz komunikaciju, trgovinu i kraća putovanja. Neovisno o tome, kad Merkur 29. svibnja krene u retrogradan hod, stvari neće teći onako glatko kako ste zamislili. Izgubljeni spis, mail koji nikad nije stigao, odgoda važnog sastanka, kašnjenje neke narudžbe – sve je moguće. No nemojte se uzrujavati. Upravo bi vam taj neplanirani i usporeni razvoj događaja mogao pružiti priliku da razradite bolju strategiju za ostvarenje željenog cilja.

  • +3
Naomi Campbell rođena je u znaku Blizanaca 22. svibnja 1970. Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Pomrčina Mjeseca u Strijelcu 26. svibnja, a zatim i ona Sunca u Blizancima 10. lipnja, navest će mnoge, pogotovo pripadnike ranije navedenih znakova, da urone u sebe, preslože prioritete, otkriju što zapravo žele i krenu prema tome. S obzirom na to da će Venera 2. lipnja ući u emocionalnog Raka, zavladat će romantične vibracije koje će naročito osjetiti pripadnici spomenutog znaka te Jarci, Ovnovi i Vage. Osjećaji i duboko skrivene želje koje ćete tad osvijestiti ostat će tek nakratko tajna jer će 5. lipnja borbeni i poduzetni Mars ući u znak Lava. Tad će se ponajviše Lavovi, Vodenjaci, Škorpioni i Bikovi, kao i oni kojima je podznak u nekom od tih znakova, trgnuti iz učmalosti i zaigrati na sve ili ništa, držeći se stare poslovice da je u ljubavi i ratu sve dopušteno.