KRALJICA STILA

Melanijin stilist otkrio tajnu njezinog besprijekornog izgleda

30.04.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Prva dama Amerike Melania Trump oduševila je svojim profinjenim stilom i briljantnim modnim kombinacijama u kojima se pojavila prilikom posjete francuskog predsjedničkog para Emmanuela Macrona i njegove supruge Brigitte

Nekadašnja manekenka osvojila je simpatije modnog svijeta u outfitima o kojima se još raspravlja, a svaka njezina kombinacija ostavila je snažan dojam.

Vitka i visoka Slovenka pokazala je u tri dana koliko je trajao posjet Macronovih, niz fantastičnih modnih izdanja, a ni francuska prva dama Brigitte Macron koju se našla i na popisu Vogueovih najbolje odjevenih slavnih dama, nije puno zaostajala za Melanijom.

U jednom od prvih susreta, Melania Trump je ponovno dokazala kako je s pravom smatraju pravom nasljednicom Jackie Kennedy.

  • +5
Melania Trump i Brigitte Macron u Bijeloj kući Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Macronove je Melania dočekala u bezvremenskom all black izdanju. U efektnom crnom plašt-kaputu kuće Givenchy ispod kojeg je nosila mini haljinu omiljenog joj talijanskog dvojca Dolce & Gabbana, te vrtoglavim louboutinkama i s malim crnim Diorovim clutchem, prva je dama Amerike bila mamac za poglede.

Premda je se rijetko može vidjeti s kapama ili šeširima, Melania je za obilazak Nacionalne umjetničke galerije gdje je s Brigitte Macron razgledavala izložbu slika francuskog slikara Paula Cézannea, odabrala besprijekornu bijelu kombinaciju: sako asimetričnog kroja i pencil suknju Michaela Korsa, a ovu ženstvenu kreaciju dodatno je začinila prelijepim bijelim šeširom.

Osobni stilist Melanije Trump Hervé Pierre, zaslužan za njezine fantastične outfite, ispričao je kako bio i sam iznenađen kad je na svoju kućnu adresu dobio pozivnicu za državničku večeru što je najelitniji događaj za društvenu kremu u Washingtonu.

Pierre je otkrio i da je zatražio od dizajnera Michaela Korsa dodatnu tkaninu za šešir koji je Melania nosila uz njegov komplet.

'Bili su jako dragi, dali su mi dva metra tkanine i imao sam šešir koji me je čekao u ateljeu u New Yorku', priča Pierre koji se prisjetio i anegdote da je šešir morao proći posebnu provjeru sigurnosti zbog procedure u Bijeloj kući.

'Rekao sam im da garantiram kako u njemu nema ništa opasno, no morali su ga staviti kroz aparat za rendgensku snimku. Upozorio sam ih da šešir pridržavaju za krunu kako se ne bi uništio. Iako sam bio poprilično ljut zbog toga, bila je to i komična situacija ', smije se Herve.

Otkrio je i kako je mini haljina Dolce & Gabanna koju je Melania nosila prilikom susreta s Macronovima bila osmišljena samo za nju te da je on osobno dogovorio detalje s talijanskom modnom kućom čije kreacije Melania vrlo često i rado nosi.

  • +2
Brigitte Macron i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je isti bijeli komplet s potpisom Michaela Korsa, nosila i Kerry Washington koja igra Oliviju Pope u finalu hvaljene serije 'Skandal', Pierre kaže kako nije imao pojma o tome.

'Kerry Washington? Je li to glumica? Moram je onda potražiti na internetu', prokomentirao je Pierre.

Svečana državnička večera koja je bila upriličena u Bijeloj kući za francuski predsjednički par bila je sjajan povod da obje dame ukrste modne snage po pitanju večernjih izdanja. Melania Trump se za ovu prigodu posebno skockala: u blistavoj srebrnoj haljini s potpisom kuće Chanel, Brigitte koja je nosila bijelu haljinu sa zlatnim izdanjima Louisa Vuittona nije imala šansi.

Melania koja je skratila kosu i osvježila frizuru bila je zvijezda večeri koju je pomno pripremala. Kako je objavljeno, upravo je američka prva dama osobno osmislila detalje večere, dekoracije i jelovnik na kojem su se našle birana jela koja na neki način simboliziraju povezanost dvaju zemalja.

'Nakon višemjesečnih priprema nestrpljivo čekamo francuske goste na našoj prvoj državničkoj večeri', napisala je uoči dolaska francuskog predsjednika i njegove supruge na Twitteru Melania Trump.

Prva dama SAD-a primila se zadatka uređenja tzv. Novoj sobi u Bijeloj kući gdje je upriličena svečana večera za ugledne goste iz Francuske, bračni par Macron.

Dvorana u kojoj je održana večera bila je u bež i zlatnim tonovima s bijelo-zelenim cvjetnim aranžmanima na stolu dok je prostor ispred dvorane bio ukrašen grančicama s cvjetovima trešanja ubranima iz vrta Bijele kuće i postavljenim u efektne crne vaze.

  • +19
Melania Trump i Brigitte Macron Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za sjajno odrađeni posao, Melaniju je na večeri pohvalio suprug Donald Trump.

  • +247
Melania Trump - svi stajlinzi prve dame Izvor: Profimedia / Autor: NN

U svojoj je zdravici američki predsjednik opisao suprugu kao 'naprosto nevjerojatnu američku prvu damu' i zahvalio joj na naporima oko atmosfere koja će se pamtiti.